Regl yerine kahverengi akıntı...

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Arkadaşlar, ön gündür devam eden leke gibi başlayıp akıntıya dönüşen bi durum yaşıyorum. Tabi ki kahverengi. Bugün normal regl günüm ama günde en fazla iki kez azıcık görüyorum bu akıntıyı. Böyle bi deneyim yaşayan var mı?

Normalde adetten bir kaç gün oldugunu bilirim ama 10 gun öncesi icin Bi fikrim yok doktora göründünüz mu? İltihap olabilir belki bilmiyorum.

Arkadaşlar, ön gündür devam eden leke gibi başlayıp akıntıya dönüşen bi durum yaşıyorum. Tabi ki kahverengi. Bugün normal regl günüm ama günde en fazla iki kez azıcık görüyorum bu akıntıyı. Böyle bi deneyim yaşayan var mı?
Regllerin her ay aynı günde mi oluyor yoksa bir hafta önden geldiği oluyor mu? Benim de Şubat ayında olmuştu öyle bir durum. Reglim normalde en fazla 4 gün öne kayar . Şubat ayında 5 6 gün öncesinden kahverengi akıntı geldi 3 gün boyunca surdu. ardından da çok şiddetli anormal bir kanamam oldu. O da 7 8 gün sürdü . Çocuk da planladığımız dönemdi.
Bittikten sonra Dr. A gittiğimde Regl olmuşsun dedi ama önceki durum için birşey demedi olabilirmiş arada normalmis.. hiç de başıma gelmemişti oysaki :o Bence de bir Dr. A gözük. bitsin diye bekleme benim gibi...

Yani canim bizim de gebelik beklediğimiz dönem. Ovulasyon testiyle yumurtlama dönemlerini de değerlendirdik. Normalde en fazla dört gün geç olur, hiç erken olmadı bugüne kadar. İlk başta regl oluyorum sandım ben de ama devam edince bilemedim. Kist veya iltihap çıkmadı son doktor kontrolumde..

Yani canim bizim de gebelik beklediğimiz dönem. Ovulasyon testiyle yumurtlama dönemlerini de değerlendirdik. Normalde en fazla dört gün geç olur, hiç erken olmadı bugüne kadar. İlk başta regl oluyorum sandım ben de ama devam edince bilemedim. Kist veya iltihap çıkmadı son doktor kontrolumde..

Insan vucudu bqzi tepkileri belli olmuyor pek.. Sen gözük canım Dr.una. bi de test yap. Bir hafta önden gösteren testler var. Eczanelerde satılıyor. Prediktorundu sanırım emin değilim markasindan 6 gün öncesindei ve 1 gün öncesinde yapılan testler bunlar. Doğru çıkıyor ben denemiştim ;) 1 hafta sonrasını beklemeye gerek yok.

Açıkçası üstüne görme dedikleri olay mı diye düşündüm. Geç döllenme de olabilir. Çünkü düşük yaptığım gebeligimde öyle olmuştu. Dün erken değil normal olan testi yaptım negatifti. İzin günüm sadece pazar. O gün acile gidecem artık.

Back
X