Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne içinKızlar sizce son üç ayı hesaplayıp mi ilişkiye girilmeli
İlişkiye girmek için yumurtlama dönemini öyle mi hesaplamak gerekNe için
Her ay aynı zamanda olmayabilir yumurtlama. Ama eğer adetiniz düzenliyse ortalama alınabilir. Ovulasyon testi alabilirsiniz bunun için. Mesela biz yumurtlama olan günlerde ilişki tercih ediyoduk ve gebe kalamıyodum sonra bakmamaya başladım ve hamile kaldım ilişki gösterilen yumurtlama tarihinden sonraydı.İlişkiye girmek için yumurtlama dönemini öyle mi hesaplamak gerek
Bende öyle birturlu kalamiyorum hamile birbucuk senedir stres ettiğimiz için de olmuyorHer ay aynı zamanda olmayabilir yumurtlama. Ama eğer adetiniz düzenliyse ortalama alınabilir. Ovulasyon testi alabilirsiniz bunun için. Mesela biz yumurtlama olan günlerde ilişki tercih ediyoduk ve gebe kalamıyodum sonra bakmamaya başladım ve hamile kaldım ilişki gösterilen yumurtlama tarihinden sonraydı.
Evet stres inanılmaz derecede etkili ben hep adetim 1 gün geçse bile test yapardım hamile kaldığım ay 4 gün gecikmem vardı ama aklımın ucundan bike geçmedi hamile olabilceğim şans eseri hastanede kan verirken çıktıBende öyle birturlu kalamiyorum hamile birbucuk senedir stres ettiğimiz için de olmuyor
Sizin bir sorununuz varmiydiEvet stres inanılmaz derecede etkili ben hep adetim 1 gün geçse bile test yapardım hamile kaldığım ay 4 gün gecikmem vardı ama aklımın ucundan bike geçmedi hamile olabilceğim şans eseri hastanede kan verirken çıktı
Pko vardı bende ama hamile kalmadan 5 ay önce öğrendim çünkü adet düzensizliği o zaman yapmaya başlamıştı bende ilk zamanlr yoktu sonra gittim pko tehşisi konulduSizin bir sorununuz varmiydi
Hm benimde bir tüp kapalı ve rahimde sağa doğru biraz kayma görünüyor dedi ama yine de üç ay bekleyin siz kendiniz deneyin dediPko vardı bende ama hamile kalmadan 5 ay önce öğrendim çünkü adet düzensizliği o zaman yapmaya başlamıştı bende ilk zamanlr yoktu sonra gittim pko tehşisi konuldu
Ben doktora gittiğimde doktor bana gebelik düşünüyomusun dedi evet diyince duphaston kullanmıştım öyle hamile kaldım bence doktorunuza danışıp bi kullanın adet düzensizliği için de diane kullandımHm benimde bir tüp kapalı ve rahimde sağa doğru biraz kayma görünüyor dedi ama yine de üç ay bekleyin siz kendiniz deneyin dedi
canım ovülasyon testi bendede stres yapıyor sen hesap kitap yapmadan ilişkiye gir ve rahimde sağa doğruysa eşin boşalırken pozisyonu değiştirin aynı kalmasın farklı şeyler deneKızlar sizce son üç ayı hesaplayıp mi ilişkiye girilmeli
Cnm onu da kullandım çok ilaç kullandım en son filim cekildik şimdi de bekliyoruz üç ay siz deneyin dedi doktor bir ay geçti şimdi iki ayı degerlendiricezBen doktora gittiğimde doktor bana gebelik düşünüyomusun dedi evet diyince duphaston kullanmıştım öyle hamile kaldım bence doktorunuza danışıp bi kullanın adet düzensizliği için de diane kullandım
İnşallah senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırızCnm onu da kullandım çok ilaç kullandım en son filim cekildik şimdi de bekliyoruz üç ay siz deneyin dedi doktor bir ay geçti şimdi iki ayı degerlendiricez
İnşallah canımİnşallah senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırız![]()