Regl

Bugemsi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
14
0
16
29
Merhaba bir konuda size danışmak istiyorum. Cuma günü adet olmam gerekiyordu ve adetime 3-4 gün kala 2 sefer hafif lekeler geldi cuma akşama doğru da yine leke şeklinde kan geldi adet olduğumu düşündüm cumartesi sabah hiç hir şekilde kanamam yoktu sonradan yine leke halinde gelmeye başladı sadece peçeteye geliyordu şimdi bu sabahtan beri kanamam kesildi. Yani adetim 1 gün sürmüş oldu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir ihtimal test yaptım negatif çıktı bunun başka bir sebebi olabilir mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bilemiyorum ne olur ne olmaz diye doktorumdan randevu aldım inşallah ciddi bir şey yoktur.

Ciddi bir şey yoktur daha önce ben de sizin gibi yaşadım sadece leke şeklinde ve bir gün geldi testler negatifti sizin gibi endişe edip doktora gittim doktor arada bu şekilde olan lekelenmeleri de reglden sayıyoruz demişti gerçekten o ay öyle geçti ertesi ay yine vaktinde normal regl oldum

Bakalım inşallah öyledir. İnsan negatifi görünce başka bir sorun mu var diye tedirgin oluyor🥲

Back
X