• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regldan 10 gün önce çift çizgi

nargis98

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
12
6
1
27
Kızlar herkese selam. Regl günüme 10 gün kalmış test yaptım anında pozitif oldu. İlk bebeğimde ama regl günüme 3-4 gün kalmış test yapmıştım 1 gün sonra gölge gibi çift çizgi olmuştu. Şimdi ikiz ola bilir diyorlar ona göre bu kadar çabuk kızarmış ola bilirmiş. Başına gelen oldu mu?

Eklentiler

• IMG_0410.webp
    IMG_0410.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 35
Benimde reglime 10 gün kala testim böyle koyu çıkmıştı erken döllenme demişti doktor bende yerleşme kanaması olmuştu herhangi bir belirtinix var mı

Benimde reglime 10 gün kala testim böyle koyu çıkmıştı erken döllenme demişti doktor bende yerleşme kanaması olmuştu herhangi bir belirtinix var mı
Benim son ilişkim 4 eylülde oldu. 18 eylüldü artık çift çizgi gördüm. 14 gün boyunca hamileliğin bu kadar ilerlemesi normal mi acaba? Evet kasık ağrılarım var sol tarafımda hergün. Göğüslerim inanılmaz ağrıyor

Benim son ilişkim 4 eylülde oldu. 18 eylüldü artık çift çizgi gördüm. 14 gün boyunca hamileliğin bu kadar ilerlemesi normal mi acaba? Evet kasık ağrılarım var sol tarafımda hergün. Göğüslerim inanılmaz ağrıyor
Büyük ihtimalle erken yumurtlamışsınız. Yumurtlamadan 12-14 gün sonra idrar da sonuç çıkar zaten. Hayırlı olsun

Farklı markalarda ki testlerle tekrar deneyin bence ama mümkün erken yumurtlama ve erken döllenme inşallah vardır hayırlı olsun 🙏

Back
X