Reglden 10 gun önce yapilan erken gebelik testi negatif cikti ? Sizce testi erken mi yaptim

CnslByhnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
21
5
36
28
Adetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?

Adetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?
Bence bi daha yap , adetinin geçmesi en doğru sonucu verir ama dayanamazsan eğer yarın bi daha erken gebelik testi yap derim

Keşke foto çekseydin canım ama moralini bozma erken yapmışsın sonuçta

ben ilk hamileliğimi 5 gün önce ikincisini 7 gün önce çooook silik bir testle öğrendim. gün gün koyulaştı. ama erken yapılan testlerde belli olmama ihtimali çok yüksek. sizde çok çok erken yapmışsınız o yüzden bence yarın bir daha yapın ve sonucu paylaşın lütfen. 😊

Yok canım ne erkeni, seviştikten bir gece sonra yapacaksın 😅
Kullanmam gereken ilaçlar var
ben ilk hamileliğimi 5 gün önce ikincisini 7 gün önce çooook silik bir testle öğrendim. gün gün koyulaştı. ama erken yapılan testlerde belli olmama ihtimali çok yüksek. sizde çok çok erken yapmışsınız o yüzden bence yarın bir daha yapın ve sonucu paylaşın lütfen. 😊
Yarın direk kan vermeye gidicem. Çok taktım kafama 3 Kere korunmasiz iliskiden sonra ve kullanmam gereken ilaclardan bu kadar aceleci olmam cok dogal. Paylaşırım sonucu inşallah 😊

Baya erken yapmissin 4 gun oncesi bile cok silik goren var bekle bence insallah vardir 🤲

Ben de 9 gün kala testim böyle çıktı. Bi kaç belirti var meme ucu hassasiyeti kremsi akıntı vs gibi. Ama emin değilim reglin geçmesini bekleyeceğim .

Eklentiler

• 9CB60DFF-D4DB-47D6-AE32-E72F6FB03CC9.webp
    9CB60DFF-D4DB-47D6-AE32-E72F6FB03CC9.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.850
Back
X