Reglden 10 gun önce yapilan erken gebelik testi negatif cikti ? Sizce testi erken mi yaptim

Adetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?
Çok erken yapmışsın tam yumurtlama tarihinden emin isen 14 gün sonrasıda adet ginğn olması gerekir o adet tarihinden 6 gün önceyi bulabilir ama çok silik çıkar pozitif olsa bile yani emin olamazsın en güzeli en erken 4 gün kala yapmak sabah idrarıyla tespiti daha kolaay olur. Güzel heyecanlı günler❤️

9 gün önce öğrendim kaset test ile z:)

Kan da 5.10 çıktı
2 gün sonra tekrar ettim 31,29 çıktı

Erken gebelik testi bile adet gununden en fazla birkac gun once sonuc verir. 6 gun kala falan diyorlar ama o bile dogru olmayabilir.
6 gün kala denmesi adete 6 gün kala değil, testin üzerinde de yazıyor zaten, gecikmenin üzerinden 1 gün geçmişken onun üzerinden 6 gün geriye sayıyor adete 4 gün kala filan ölçüyor en erken. Hiç güvenilir degil buarada erken gebelikte cok silik çizgi çıkmıştı benim ama adet oldum

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var sizce doğrumudur yardımcı olurmusunz lütfen

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz

Back
X