eklinac Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 601 622 53 36 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi eklinac #1 Kizlar, bat 20 Kasım. Ortalama 5 gün var. Fakat sanki regl olacakmisim gibi sancım oluyor. Göğüs hassasiyetim var, gün boyu kasiklarim ara ara ağrıyor, bı 5 saniye yokluyor geciyor. Bu srkilde olup hamile olduğunu öğrenen var mi?
Kizlar, bat 20 Kasım. Ortalama 5 gün var. Fakat sanki regl olacakmisim gibi sancım oluyor. Göğüs hassasiyetim var, gün boyu kasiklarim ara ara ağrıyor, bı 5 saniye yokluyor geciyor. Bu srkilde olup hamile olduğunu öğrenen var mi?
Burcu2614 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2019 2.177 2.128 83 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi eklinac #2 2 kere dediginiz gibi yasadim 2 sindede hamileydim insallah pozitiftir sizinde. Ayrıca teK Tarafli batma oluyordu.
2 kere dediginiz gibi yasadim 2 sindede hamileydim insallah pozitiftir sizinde. Ayrıca teK Tarafli batma oluyordu.
eklinac Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 601 622 53 36 13 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi eklinac #3 Burcu2614 .!.: 2 kere dediginiz gibi yasadim 2 sindede hamileydim insallah pozitiftir sizinde. Ayrıca teK Tarafli batma oluyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için inşallah hamileyimdir ben de. Sağ tarafimda batma oluyor evet. Çok çok nadir sol bazen yokluyor. İnşallah tutunur
Burcu2614 .!.: 2 kere dediginiz gibi yasadim 2 sindede hamileydim insallah pozitiftir sizinde. Ayrıca teK Tarafli batma oluyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için inşallah hamileyimdir ben de. Sağ tarafimda batma oluyor evet. Çok çok nadir sol bazen yokluyor. İnşallah tutunur