Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir belirtiniz var mıydı? Bir haftadır ara ara ama çoğunlukla süren ama çok şiddetli olmayan kasik ağrısı çekiyorum ve çok gazım oluyor akşamları özellikle. Test yapmaya cesaretim yokBen adetime 5 gün kala öğrenmiştim. Hatta dayanamayıp pazar günü acilde kan vermiştimPozitif çıktı çok şükür
Benim olağan dışı bir halsizliğim ve adet krampı eşiğinde ama kesik kesik sancılarım vardı adet sancısı gibi olmadığı farklı bir sancı olduğu çok belliydi.Önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi silik de olsa görününce bir cesaret kan tahlili yaptırmıştım. Hayatımın en güzel günlerinden biriydiİsteyen herkese nasip olmasını dilerim
![]()
1 gub kala 187 degerle ogrenmistim. 6 gun once verseydim cikarmiydi bilemiyorum istiyorsaniz insallah vardir ama beklemekte fayda varReglime 6 gün kaldı. Göğüslerim şişti. Bel ağrım ve ağız kuruluğum var. Aşırı uyuyorum. Yarın Kan versem çıkar mı?
Başka hiçbir belirtim yoktu. Ağrılarım 1-2 dakika sürüyordu kesik kesik ve sık sık oluyordu.Başka bir belirtiniz var mıydı? Bir haftadır ara ara ama çoğunlukla süren ama çok şiddetli olmayan kasik ağrısı çekiyorum ve çok gazım oluyor akşamları özellikle. Test yapmaya cesaretim yokregli belirtim yoookk göğüslerim patlicak gibi olurdu. Adetim iki gün gecikti ama bazen 5 gün geciktiğimde oldu
Ben bugün test yaptım ama negatifti ama ilk idrar değildi . 2 gün gecikmem var sanırım negatif değil miBaşka hiçbir belirtim yoktu. Ağrılarım 1-2 dakika sürüyordu kesik kesik ve sık sık oluyordu.
2 gün boyunca böyle sancılarım olunca şüphelendim.
Vücuduma yabancı bir ağrı olduğu için direkt aklıma kaset test yapmak gelmişti.
Dilerim hayırlısıyla pozitifi görürsünüzBen bugün test yaptım ama negatifti ama ilk idrar değildi . 2 gün gecikmem var sanırım negatif değil mi
Öyle yapayim bende çok teşekkür ederimDilerim hayırlısıyla pozitifi görürsünüz![]()
Biz bebek için hazır olduğumuzda yatak odası çekmecemi 3-4 çeşit kaset testle doldurmuştum.
Birkaç ay hep bir hevesle deniyordum tabi sonuç hep aynı çıkıyordu.
İlk bebek olunca bilmeyince bilinmiyor, meğer yumurtlama takibi yapan test de varmış.
Aylar sonra keşfettim ondan da alıp yumurtlama takibi yaptığım ilk ay hamile kaldım.
Meğer ben doğru yumurtlama tarihinde usulüne göre hareket etmiyormuşumDilerseniz siz de alıp bu ay da öyle deneyin
![]()
Rica ederimÖyle yapayim bende çok teşekkür ederim![]()
Benimde bat 23 mart ben bu cuma bir de ptesi test yapacağımKızlar benim bat 24 mart yani 9 gün var. Bel ağrısı dışında belirtim yok meraktan çatlayacağım. Kaç gün kala test yapayım ne yapayım bi akıl verin![]()
Benimde 23 mart bat çok sabırsızlanıyorum ama ben adetin geçmesini bekleyeceğim galiba inşallah güzel haberlerle dönerizBenimde bat 23 mart ben bu cuma bir de ptesi test yapacağım![]()
BEnde reglimi bekleyeceğim belirtilerim var ama psikolojikte olabilir çok istediğim için ama ilk defa bu kadar belirti hissediyorum inşallah hislerimde yanılmamÇok erken değil mi yaBen regl gününü bekleyeceğim galibaa
Amin inşallahUmarım ikimiz için de pozitif olur ya içim içimi yiyor regl olacak gibi karnkm da
24 mart pardonAmin inşallahBat ne zamandı senin?
23 mart benimde yok yakın aramızda bişey yok24 mart pardon