Merhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim
Ben de sizin gibiyim

Kızlar merhaba bilen bi yazsın.
Her zaman takvime göre yumurtlama olurdu ( ovs. testi kullanıyorum )
Ama son aylarda hep 1 hafta geç yumurtlamaya başladım bu da adetimi hep geciktirmeye başladı en az 4 gün .
Bu ay da geç yumurtlama gördüm adetim ötelendi normal adetin 4 ,5,6. Günlerinde lekelenmeler oluyor sadece peçeteye geçiyor.
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ,ovs. testi ile gebelik öğrenenleri okudum 1test yaptım 2.çizgi koyu çıktı.
Neyse yalnız bu süreçte kasıklarda şiddetli batma ,ani harekette kram ve baş dönmeleri var.
Sağlık ocağına gittim gecikmenin 10.günü gel dedi dr.
Test yapmadı , hastaneye gitsem dedim 10 günü bekle dedi ,ya ben ne yaşıyorum bilmiyorum ,dış gebelik mi normali mi?
Benim gibi bişi yaşayanlar oldu mu ,ilk lekelenme bat 4 günü, Pazar günü lekelenmeler başladı .
Yardımcı olur musunuz ,ağrı lekelenmeler dış gebelik mi ,dr neden kan almadı offfff ?