Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
reglden önce kan testi yaptırıp negatif çıkan sonradan hamile olduğunu öğrenenler
kızlar merhaba, yaklaşık 10 gündür tüm gebelik belirtilerini yaşarken adetten 2 gün önce kan testi yaptırarak negatif sonuç aldım, ama hala belirtilerim devam ediyor. benim gibi bu durumu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
tatlım dün regle 3 gün vardı ve stresten dayanamayıp kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, tabi ki çok üzüldüm ama bir kaç arkadaşım regl geçtikten sonra belli olacağını belki hala hamile olabileceğimi söyleyince aklım karıştı