limmonum Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 53 1 6 İstanbul 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi limmonum #1 ben 17 yaşındayım. regl olmama daha 10 gün varken kan geldi. dedim heralde oldum ama bi daha gelmedi. 10 gün sonra regl oldum. daha önce kendisinede böyle olan var mı ? cevap verirseniz çok seviniriimm Son düzenleme: 19 Haziran 2014
ben 17 yaşındayım. regl olmama daha 10 gün varken kan geldi. dedim heralde oldum ama bi daha gelmedi. 10 gün sonra regl oldum. daha önce kendisinede böyle olan var mı ? cevap verirseniz çok seviniriimm
rahell Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2013 354 20 28 İstanbul 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi limmonum #2 Kist olabilir. Ara kanama kist belirtisi. Doktora gitmende fayda var canim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kist olabilir. Ara kanama kist belirtisi. Doktora gitmende fayda var canim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
limmonum Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2013 53 1 6 İstanbul 20 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi limmonum #3 rahell .!.: Kist olabilir. Ara kanama kist belirtisi. Doktora gitmende fayda var canim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... başka bir sebebi olamaz mı ? belki bir sorun yoktur, adetten olmuş olamaz mı ?
rahell .!.: Kist olabilir. Ara kanama kist belirtisi. Doktora gitmende fayda var canim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... başka bir sebebi olamaz mı ? belki bir sorun yoktur, adetten olmuş olamaz mı ?