Regle 3 gün kala Beta 13, kimyasal olabilir mi ?

mimarimtirak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
202
107
18
32
Kızlar gece çok sancım oldu, sabah silik çizgi gördüm. Kan verdim 13.19. Doktorum değer çok küçük 2 gün sonra tekrar ver kimyasal olabilir dedi
Benzer sonuçlarla öğrenen var mı

Kızlar gece çok sancım oldu, sabah silik çizgi gördüm. Kan verdim 13.19. Doktorum değer çok küçük 2 gün sonra tekrar ver kimyasal olabilir dedi
Benzer sonuçlarla öğrenen var mı
Ben regl 2 gün kala 13 ile öğrendim , regl günü ise değerim 25’ti. Sağlık ocağındaki doktor değerler çok az ve anlamsız hamilelik diyemeyiz demişti , şuan 17 haftalık olduk , tabi ki sağlıklı ilerleyebilir inşallah da öyle olur doktorlar umut vermemek için öyle konuşuyor , bizim tek suçumuz da erken öğrenmek

Oyy maşallah neden hemen bunu söylüyorlar anlamıyorum

Oyy maşallah neden hemen bunu söylüyorlar anlamıyorum
İlk haftalarda hem kimyasal ihtimali hem gebeliğin sağlıklı ilerlememe ihtimali oluyor , kalp atışı duyulana ve sağlıklı ilerleyene kadar maalesef doktorlar bu tavırda oluyor , ben o süreçte çok korkuttum kendimi ama hiç korkmayın zaten sağlıkla ilerleyecekse ilerliyor gebelik siz dikkatli olun ağır kaldırmayın ani hareket yapmayın

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tutunup gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…