S somebdy1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2025 72 14 3 30 Salı 22:50 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #1 Erken gebelik testi yok elimde normal testle yaptım ama hiç çizgi oluşmadı bu gebelik yok demek mi? Yoksa regl gecikmesini mi beklemeliyim?
Erken gebelik testi yok elimde normal testle yaptım ama hiç çizgi oluşmadı bu gebelik yok demek mi? Yoksa regl gecikmesini mi beklemeliyim?
D dodo1234 Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2025 972 318 18 Salı 22:52 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #2 somebdy1 .!.: Erken gebelik testi yok elimde normal testle yaptım ama hiç çizgi oluşmadı bu gebelik yok demek mi? Yoksa regl gecikmesini mi beklemeliyim? Genişletmek için tıkla... regl gecikmesini beklemelisin canim benim bu ay 4 gun gecikmem oldu pozitifi gordum 5. gun adet oldum o yuzden kesinlikle gecikme beklemelisin ve eger pozitif gorursen hemen kan vermelisin
somebdy1 .!.: Erken gebelik testi yok elimde normal testle yaptım ama hiç çizgi oluşmadı bu gebelik yok demek mi? Yoksa regl gecikmesini mi beklemeliyim? Genişletmek için tıkla... regl gecikmesini beklemelisin canim benim bu ay 4 gun gecikmem oldu pozitifi gordum 5. gun adet oldum o yuzden kesinlikle gecikme beklemelisin ve eger pozitif gorursen hemen kan vermelisin