Regle 4 gün kala kaset test yaptım negatif. Erken mi yapmışım ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
İlişki 6-8 ekimde oldu bat 21-22 ekim
Dün kaset test yaptım negatif çıktı gebelik olsaydı çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım

2 gün önce adetimin ilk günü gibi agrım oldu geçti sonra yerleşme olduğunda oluyor agrı değil mi
Tabi adet gunu ve sonrasinda da olabiliyo. Ama bunlar adet oncesi belirtilerede benzer hatta cogu zaman adet oncesi bagirsaklar hareketli oldugu icin karistirilabiliyo agri insallah gonlune gore olur sonuc.

İlişki 6-8 ekimde oldu bat 21-22 ekim
Dün kaset test yaptım negatif çıktı gebelik olsaydı çıkar mıydı yoksa erken mi yapmışım
Sizinle ayniymisiz bende klomen kullandim iliski 5 , 7,8 ekim de oldu bat 21 i dün adetime 4 gün vardı kaset test te cikmadi 0.100 cikti beta hamilelik yok dediler yine de bi umut adetimi bekliyorum insallah gelecek ay hamilr kalırım

Ne gibi beliirtiniz oldu acaba?
Benim son adet 23.11 deydi 05 ve 09 tarihinde korunmasız oldu ve günlerdir mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı mide yanması halsizlik ara ara baş dönmesi yaşıyorum ama adetime var

Ne gibi beliirtiniz oldu acaba?
Benim son adet 23.11 deydi 05 ve 09 tarihinde korunmasız oldu ve günlerdir mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı mide yanması halsizlik ara ara baş dönmesi yaşıyorum ama adetime var
Sadece gögüs uçlarım acıyordu başka belirtim olmadı. Hatta önceki ay bulantı kasıkta iğne gibi batma kasık agrısı vs gibi bikaç belirtim oldu hamileyim kesin demiştim değilmişim psikolojik oluyor sanırım belirti arıyoruz. Hamile olduğum ay hiç belirtim yoktu gögüs hassasiyeti dışında

Back
X