- 14 Mart 2023
- 8
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi kelebeklerulkesi0307
-
Merhabalar ; aranıza yeni katıldım.
Sorum şu ; regle 5 gün kala bir takım belirtiler özellikle uyku hali hamilelik belirtisi olabilir mi ? gecen ay erken gebelik testi yaptım defalarca pozitif gördüm çok kere ama sonuç hüsran. Bu sefer günüm geçmeden test yapmak istemiyorum
Tavsiyeleriniz neler olabilir ?
Mental olarak cok yoruluyor insan. Bi diyorum git yap testi , bi diyorum sakın :) bekleyeceğiz artıkMerhaba,
Benimde reglime 4 gün kaldı, çok halsiz hissediyorum ve ateşim varmış gibi yanaklarım kızarıyorGünüm geçmeden test yapmayacağım ama
Mental olarak cok yoruluyor insan. Bi diyorum git yap testi , bi diyorum sakın :) bekleyeceğiz artık
Evet, gerçekten öyle, bir de düşününce zamanda geçmiyor, kendime söz verdim belirti bulmayacağım, insan kendini yoklayınca muhakkak belirti buluyor, mide bulantısı yaşıyorum ama her ay hissediyorum, çok halsizim son günlerde ki yoğunluğuma veriyorum onuda
Sizin belirtileriniz var m
Bende belirti olarak sol kasığımda hafif bir ağrı sürekli değil zaman zaman , uyku hali ve halsizlik var. Ofisteyim şuan bilgisayarın başında uyuyacağım neredeyse :) Aynı şekilde sizin gibi kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama insan düşünmeden de edemiyor beklemek cok sıkıcı :)Evet, gerçekten öyle, bir de düşününce zamanda geçmiyor, kendime söz verdim belirti bulmayacağım, insan kendini yoklayınca muhakkak belirti buluyor, mide bulantısı yaşıyorum ama her ay hissediyorum, çok halsizim son günlerde ki yoğunluğuma veriyorum onuda
Sizin belirtileriniz var mı?
Bende belirti olarak sol kasığımda hafif bir ağrı sürekli değil zaman zaman , uyku hali ve halsizlik var. Ofisteyim şuan bilgisayarın başında uyuyacağım neredeyse :) Aynı şekilde sizin gibi kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama insan düşünmeden de edemiyor beklemek cok sıkıcı :)
Çok haklısınız ama insan sabredemiyor yaa garip bir şey :)Arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce nasip olurama benim fikrim regl gününüzün gecikmesini bekleyin
amin inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin süreç yorucu sabır gerektiriyor ama sonu güzel olsun inşallah:) bu arada geçmiş olsun sizeBen geçen ay pozitif gördüm maalesef düşükle sonuçlandı ama belirtilerin reglden 1 hafta önce başlamıştı bel ağrısı sürekli uyku hali ve regl sancısı olmuştu. Umarım sende hamilesindir Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm inşallah ama işte sancılardan emin olamıyorumamin inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin süreç yorucu sabır gerektiriyor ama sonu güzel olsun inşallah:) bu arada geçmiş olsun size
Merhaba yerleşme kanamanız olmuş muyduBen geçen ay pozitif gördüm maalesef düşükle sonuçlandı ama belirtilerin reglden 1 hafta önce başlamıştı bel ağrısı sürekli uyku hali ve regl sancısı olmuştu. Umarım sende hamilesindir Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Merhaba Hayır ben yaşamadım yerleşme kanamasıMerhaba yerleşme kanamanız olmuş muydu
Sanki olmak zorundaymış gibi bir algı var da merak ettim teşekkürlerMerhaba Hayır ben yaşamadım yerleşme kanaması
Hayır öyle düşünme olmak zorunda değil yaşamayan da yaşayan da çok tanıdığım var. Olması da olmaması da normal, rica ederimSanki olmak zorundaymış gibi bir algı var da merak ettim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?