- 26 Ocak 2020
- 250
- 167
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi var. Kan verin. Insallah saglikli gebeliktir.Reglim 2 haziranda ama bugün akşam saat 20.00 civarında test yaptım 15 dk sonra bu şekilde çıktı. Bu pozitif mi oluyor ? Akşam saatlerinde yapılan idrar testinin yanılma payı var mı ?
İnşallahÇift çizgi var. Kan verin. Insallah saglikli gebeliktir.
Benim yaptigim bir testte 20 dk icinde çıkan sonuç gecerlidir diyordu. Aksam olmasi sebebiyle silik bence. Yarin ilk idrarla yapin. Yine çift cikarsa pazartesine randevu alın. Bu süreçte acile girmeyin derim. Ortalik virüs kaynıyor. Hele aciller o kadar kötü ki. Doktorlar covid testi yaptirin oyle muayene edicem diyor. Hiç riske atmayin kendinizi. Betahcg varsa cift cizgi cikar. Yarin sabah idrariyla yapin bakalim. Insallah yine çift olur. Guzel haberlerinizi bekliyorum.İnşallah15 dk sonra çıkması ve akşam saatlerinde yapmış olmam kafamı karıştırdı
yarın acile gidip kan versem kabul ederler mi acaba ?
Haklısınız acile gitmek mantıklı değil. Haşimato hastası olduğum için geçen sene ki gebeliğim düşük ile sonuçlandı değer çok yükselince düşmüştü. Onun için ne kadar erken öğrenirsem benim için o kadar iyi olur. Çünkü gebelik ilerledikçe müdahale edilmezse değer yükseliyor ve düşükle sonuçlanıyorBenim yaptigim bir testte 20 dk icinde çıkan sonuç gecerlidir diyordu. Aksam olmasi sebebiyle silik bence. Yarin ilk idrarla yapin. Yine çift cikarsa pazartesine randevu alın. Bu süreçte acile girmeyin derim. Ortalik virüs kaynıyor. Hele aciller o kadar kötü ki. Doktorlar covid testi yaptirin oyle muayene edicem diyor. Hiç riske atmayin kendinizi. Betahcg varsa cift cizgi cikar. Yarin sabah idrariyla yapin bakalim. Insallah yine çift olur. Guzel haberlerinizi bekliyorum.
Rica ederim. Insallah guzel haberler yazarsiniz yarinHaklısınız acile gitmek mantıklı değil. Haşimato hastası olduğum için geçen sene ki gebeliğim düşük ile sonuçlandı değer çok yükselince düşmüştü. Onun için ne kadar erken öğrenirsem benim için o kadar iyi olur. Çünkü gebelik ilerledikçe müdahale edilmezse değer yükseliyor ve düşükle sonuçlanıyorOnun için en iyisi ben özele gidip kan vereyim yarın . Gerçekten acil riskli ben düşünemedim bunu. Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum
sonucu mutlaka yazarım
Kan verdim canım 0.37 çıktı. Sanırım kimyasal veya yeni mi döllendi anlayamadım ki. Son ilişki üzerinden 8 gün geçti. Geç döllenme olabilir mi ?Rica ederim. Insallah guzel haberler yazarsiniz yarin![]()
Kimyasal olsa regl görürsünüz. Test hatali o zaman. Ya da kuruma çizgisi. Yeni dollenmis olsa 10 15 falan cikar. 1 bile çıkmamış.Kan verdim canım 0.37 çıktı. Sanırım kimyasal veya yeni mi döllendi anlayamadım ki. Son ilişki üzerinden 8 gün geçti. Geç döllenme olabilir mi ?
Doktorum regl olmazsan tekrar bakalım dedi . Hayırlısı artık bakalım. Teşekkürler cevap içinKimyasal olsa regl görürsünüz. Test hatali o zaman. Ya da kuruma çizgisi. Yeni dollenmis olsa 10 15 falan cikar. 1 bile çıkmamış.
Rica ederim. Çizgi hemen çıkmış mıydı?Doktorum regl olmazsan tekrar bakalım dedi . Hayırlısı artık bakalım. Teşekkürler cevap için![]()
15-20 dk sonra çıkmıştı. Reglime 5 gün vardı yaptığımdaRica ederim. Çizgi hemen çıkmış mıydı?
Kuruma cizgisi o zaman. Kanda daha erken hcg olur. Once kana gecer sonra idrara. Kanda yoksa idrarda hiç yoktur yani15-20 dk sonra çıkmıştı. Reglime 5 gün vardı yaptığımda
Muhtemelen kuruma çizgisiKuruma cizgisi o zaman. Kanda daha erken hcg olur. Once kana gecer sonra idrara. Kanda yoksa idrarda hiç yoktur yani![]()
Bir daha o marka testten alma bence. Bende de kuruma cizgisi çıkıyor ama 1 saat sonra falan. Bu kadar erken kuruma cizgisi yapıyorsa iyi degil bence.Muhtemelen kuruma çizgisiHayırlısı diyelim artık
İki farklı marka denedim ikiside aynı biri laboquick biri albiBir daha o marka testten alma bence. Bende de kuruma cizgisi çıkıyor ama 1 saat sonra falan. Bu kadar erken kuruma cizgisi yapıyorsa iyi degil bence.
Laboquick iyi marka aslinda. Kimyasal dicem ama regl olurdun sanki kimyasal olsa.İki farklı marka denedim ikiside aynı biri laboquick biri albi
Bakalım reglim gelmezse yine test verip yazarım buraya canım . Yarın sabah bir test daha yapmayı düşünüyorum ( idrar ) bakalım zaten 3 gün sonra regl günümLaboquick iyi marka aslinda. Kimyasal dicem ama regl olurdun sanki kimyasal olsa.
Aklima bir sey geldi. Gebelik testi kutusu içinden ovulasyon testi çıkmış olabilir mi? Geçen bir Üyeye oyle olmustu.Bakalım reglim gelmezse yine test verip yazarım buraya canım . Yarın sabah bir test daha yapmayı düşünüyorum ( idrar ) bakalım zaten 3 gün sonra regl günüm
İmkansız paylaştığım ilk resimde testlerin üzerinde hcg yazıyor hatta paylaşayım tekrarAklima bir sey geldi. Gebelik testi kutusu içinden ovulasyon testi çıkmış olabilir mi? Geçen bir Üyeye oyle olmustu.