Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Kızlar doktora gidip bütün hormonlarınıza baktırın. Eşinize de baksınlar. Hatta mümkünse rahim filmi çektirin. Bir yıl dolmadan gelmeyin diyorlar ama bir hormon değeri oynuyor diye bir yıl boyunca her ay olmuyor diye ağlıyoruz.

Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
selam canım 1 ay olmus bu konular konuşalı ama benimde adetime 2 gun var belirtilerim var kasıklarımda batmalar var ama adet olucakmıs gıbı sancılarımda evde testlerimde var ama korkuyorum yapmaya bide 25 günde bi adet oluyorum yapsam cıkar mı

Çatlama iğnesinin ertesi gününden test yapmaya başladım, ne zaman silikleşecek diye
Bugün 6. Gün ve nerdeyse 2. Çizgi kayboldu.
Eki Görüntüle 2683570
Kızlar eski yaptığım testleri buldum. 26 ağustosta çatlama iğnesi olmuştum hergün test yapmıştım ve 1 eylülde yani 6. Günü sabah idrarı ile yaptığım halde çizgi çıkmamıştı. Şimdi 8. Günü ve akşam idrarı ile neden böyle çıktı ki? Farklı çatlama iğnesi kullandım ondan mı ki, hatta 5000 ı.u yerine 3000 ı.u luk doz vurdurmuştum.
LaRisaCca LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom

Burayada koyayım bunu çatlama iğnesinin 8. Günü akşam idrar testi.
20201122_205407.webp

Kızlar eski yaptığım testleri buldum. 26 ağustosta çatlama iğnesi olmuştum hergün test yapmıştım ve 1 eylülde yani 6. Günü sabah idrarı ile yaptığım halde çizgi çıkmamıştı. Şimdi 8. Günü ve akşam idrarı ile neden böyle çıktı ki? Farklı çatlama iğnesi kullandım ondan mı ki, hatta 5000 ı.u yerine 3000 ı.u luk doz vurdurmuştum.

Eki Görüntüle 2726251
Canım iğne etkisi her tedavinde farklı sürelerde geçebilir bence bu testi yarın ve diğer gün de yapıp tamamen kaybolduğunu gör çünkü şuan bunun iğne etkisi olduğunu bilmene rağmen sanırım aklın karıştı gebelik mi diye

Eki Görüntüle 2726251
Iğne farkından kaynaklı bence canım

Canım iğne etkisi her tedavinde farklı sürelerde geçebilir bence bu testi yarın ve diğer gün de yapıp tamamen kaybolduğunu gör çünkü şuan bunun iğne etkisi olduğunu bilmene rağmen sanırım aklın karıştı gebelik mi diye
Evet aynen öyle oldu canım :( aceba mı diye düşünüyorum 😒 umut dünyasında yaşıyoruz zaten bırakta o kadar olsun🤣

Evet aynen öyle oldu canım :KK43: aceba mı diye düşünüyorum 😒 umut dünyasında yaşıyoruz zaten bırakta o kadar olsun🤣
Biz zaten çizgi çıkacak silinene kadar yap ki çizgi çıkarsa iğneden mi diye kafamız karışmasın dedik sen bunda bile kafanı karıştırdın ayşoş ya 😂 ama inşallah hamilesindir dualarım seninle kuzucum

Biz zaten çizgi çıkacak silinene kadar yap ki çizgi çıkarsa iğneden mi diye kafamız karışmasın dedik sen bunda bile kafanı karıştırdın ayşoş ya 😂 ama inşallah hamilesindir dualarım seninle kuzucum
Öyle dedik ama diğer mesajları kurcalayınca ben:duduk:Neyse artık sabredebilirsem 3 gün sonra sabah yaparım. Sende 2 güne kadar yap, inşallah sende hamilesindir🙏

Back
X