Regle iki gün kala negatif çıkan gebelik testi?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Regl olmaya iki gün var kaset test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi sizce ? Sol kasıkta ara ara sancı giriyor normalde hiç olmazdı çatlama iğnesi oldum bu ağrılar başladı belkide iğne etkisidir. Ümidi keseyim mi yoksa hala ihtimal var mıdır?

Merhaba kaset testleri beklenen regl tarihinizden sonra yapmanız tavsiye ediliyor. Erken gebelik testleri daha iyi olur bence

Benim regl 3 gün geçti tüm idrar testleri negatif az daha bekle

Benim 1 gün önce bile negatif cikti ama hamileydim. Bir hafta sonra kan testiyle öğrendim.
AA öyle mi ne değişik inşallah bizimde öyle olur hayırlısını nasip etsin hepimize Allah

AA öyle mi ne değişik inşallah bizimde öyle olur hayırlısını nasip etsin hepimize Allah
Ben gecikince bile bir hafta geçerse yapardım.3defa hamilelik yaşadım ikisini oyle öğrendim birinin kalbi durdu ,ama küçük oğlumda adetim bitti iki hafta sonra kasik agrilarm vardi degisik ağrı derken değişikti hamile olduğumu anladim iki tane test aldim , önce üç gün önce yaptım negatifti ama ben hamile olduğuma inanıyordum sonra kalan testide bir gün önce yaptım yine negatif çıktı. Sonra adet olmadım bir hafta geçince kan testi verdim olabilir yani inşallah olur

O zaman hala umut var bakalım inşallah olur olmazsa da nasip her ay yeni bir başlangıç. teşekkür ederim

Durumunuz nedir acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…