TeşekkürlerMerhaba kaset testleri beklenen regl tarihinizden sonra yapmanız tavsiye ediliyor. Erken gebelik testleri daha iyi olur bence
Benim regl 3 gün geçti tüm idrar testleri negatif az daha bekleRegl olmaya iki gün var kaset test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi sizce ? Sol kasıkta ara ara sancı giriyor normalde hiç olmazdı çatlama iğnesi oldum bu ağrılar başladı belkide iğne etkisidir. Ümidi keseyim mi yoksa hala ihtimal var mıdır?
Ay inşallah pozitife döner hayırlısıyla ,Benim regl 3 gün geçti tüm idrar testleri negatif az daha bekle
AA öyle mi ne değişik inşallah bizimde öyle olur hayırlısını nasip etsin hepimize AllahBenim 1 gün önce bile negatif cikti ama hamileydim. Bir hafta sonra kan testiyle öğrendim.
İnşallah canım ya biri şey yazmış bi yerde pcos falan varsa genelde geç döllenme oluyor gibi bişi yazmışlar ne kadar doğru bilememAy inşallah pozitife döner hayırlısıyla ,
Ben gecikince bile bir hafta geçerse yapardım.3defa hamilelik yaşadım ikisini oyle öğrendim birinin kalbi durdu ,ama küçük oğlumda adetim bitti iki hafta sonra kasik agrilarm vardi degisik ağrı derken değişikti hamile olduğumu anladim iki tane test aldim , önce üç gün önce yaptım negatifti ama ben hamile olduğuma inanıyordum sonra kalan testide bir gün önce yaptım yine negatif çıktı. Sonra adet olmadım bir hafta geçince kan testi verdim olabilir yani inşallah olurAA öyle mi ne değişik inşallah bizimde öyle olur hayırlısını nasip etsin hepimize Allah
Bende pcos var inşallah öyledir bakalımİnşallah canım ya biri şey yazmış bi yerde pcos falan varsa genelde geç döllenme oluyor gibi bişi yazmışlar ne kadar doğru bilemem
O zaman hala umut var bakalım inşallah olur olmazsa da nasip her ay yeni bir başlangıç. teşekkür ederimBen gecikince bile bir hafta geçerse yapardım.3defa hamilelik yaşadım ikisini oyle öğrendim birinin kalbi durdu ,ama küçük oğlumda adetim bitti iki hafta sonra kasik agrilarm vardi degisik ağrı derken değişikti hamile olduğumu anladim iki tane test aldim , önce üç gün önce yaptım negatifti ama ben hamile olduğuma inanıyordum sonra kalan testide bir gün önce yaptım yine negatif çıktı. Sonra adet olmadım bir hafta geçince kan testi verdim olabilir yani inşallah olur
Durumunuz nedir acaba merak ettimRegl olmaya iki gün var kaset test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi sizce ? Sol kasıkta ara ara sancı giriyor normalde hiç olmazdı çatlama iğnesi oldum bu ağrılar başladı belkide iğne etkisidir. Ümidi keseyim mi yoksa hala ihtimal var mıdır?
Negatif çıkmıştı canımDurumunuz nedir acaba merak ettim
Hayırlısı olsun tez vakitte inşallahNegatif çıkmıştı canım
İnşallah canım isteyen herkese olsunHayırlısı olsun tez vakitte inşallah
Bugün 1 gün test negatif benim doktor yükselmez dedi ama inanmadım doktora bileİ
İnşallah canım isteyen herkese olsun
Bugün 1 gün test negatif benim doktor yükselmez dedi ama inanmadım doktora bile
Kan evetKan mı idrar mı? Kan testi yükselmez evet ama idrar testine doktorlar pek güvenmiyor aslında
Hayırlısı olsun her ay yeni bı umutKan evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?