• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle yakin ovulasyon testi

dreamgirlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
25
8
1
34
Merhaba regle bir iki gün kala ovulasyon testinin bu şekilde çıkması normal mi,? Geçenlerde tek çizgi çıkmıştı da cevap verebilir mi anlayan birisi şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 1000059121.webp
    1000059121.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
regle yakın ovülasyon testinde t çizgisinin koyuluğu c çizgisinden fazla olursa gebelik olabilir diyorlar ama böyle silikken olur mu bilemedim

Merhaba regle bir iki gün kala ovulasyon testinin bu şekilde çıkması normal mi,? Geçenlerde tek çizgi çıkmıştı da cevap verebilir mi anlayan birisi şimdiden teşekkürler
Vucutta surekli lh var silik cikmasi normal, yumurtlama gibi pik olursa gebelik ihtimali oluyo sanirim benimde bugun pik cikti beta 40

Yarın. Ama şöyle ki 3 gün kala yaptığım test pzt yaptigim test negatif çıktı olsaydı cikardi illa
Hiç umudunu kaybetme.Benimde hep negatif çıktı.Hatta üstüne ben kanama yaşadım hemde lekeyle başlayıp yoğunlaşan olmadı bu ayda dedim kanama bittikten 2 gün sonra bi gariplik hissettim ve pozitifi gördüm.Kan verdim olmuş meğerse.14 ay sonra gördüm ben pozitifi Allah herkese nasip etsin nasip olana sağlıklı ilerlemesini olmayana da olmasını

Hiç umudunu kaybetme.Benimde hep negatif çıktı.Hatta üstüne ben kanama yaşadım hemde lekeyle başlayıp yoğunlaşan olmadı bu ayda dedim kanama bittikten 2 gün sonra bi gariplik hissettim ve pozitifi gördüm.Kan verdim olmuş meğerse.14 ay sonra gördüm ben pozitifi Allah herkese nasip etsin nasip olana sağlıklı ilerlemesini olmayana da olmasını
Ama belirtim de olmadı hiç burada herkesin oluyor gebelik olsa bir belirti olurdu diye düşünüyorum vücudunu dinleyen biriyim

Back
X