Regli 5 gun gecikti

Berfinim21

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
1.544
1.313
83
35
Regli 5 gun gecikti idrar testi negatif ilk defa basima geliyor bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler yazabilirmi

Başlığı okuyunca kimin regli gecikti dedim😂 regli diye bir kelime yok doğrusu regl.

Konunuza gelince allah istediğiniz gibi sonuç çıkartır umarım

eğer erken gebelik testi değil de normal test ise 5 günde sonuç vermeyebilir daha uzun süre geçmesi gerek veya kan testi yaptırın.

Regli 5 gun gecikti idrar testi negatif ilk defa basima geliyor bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler yazabilirmi
Benimde 7 gun gecikti
birde dr. Adetliyken gel demisti muayene icin
Bugun oldum sonunda
Diyete basladim bende ani kilo kaybi yada cok zayif olmak regl geciktiriyormus

Benimde 7 gun gecikti
birde dr. Adetliyken gel demisti muayene icin
Bugun oldum sonunda
Diyete basladim bende ani kilo kaybi yada cok zayif olmak regl geciktiriyormus
Benim 2 ay önce klomen tedavisi vardı 1 ay denedim catlatma igneside oldum ama tutmadı. Ondan önce bütün tetkikler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür değerlerim iyiydi kilo problemim yok. Ilk defa bu kadar gecikti

Merhabalar benim adetinde 10 gündür gecikiyo 3 gün önce test yaptim negatif çıktı hala adet olamadim bikac gün daha bekleyip kan testi yaptıracam

Merhabalar benim adetinde 10 gündür gecikiyo 3 gün önce test yaptim negatif çıktı hala adet olamadim bikac gün daha bekleyip kan testi yaptıracam
Bende yarın yaptiricam olurda gebelik değilse tedavi için yol izlenilmesi daha doğru olur

Back
X