- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Berfinim21
-
Benimde 7 gun geciktiRegli 5 gun gecikti idrar testi negatif ilk defa basima geliyor bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler yazabilirmi
Teşekkür ederim yarın kan testine gitmeyi düşünüyorum regli olmazsam bu geceGec dollenme olabilir ilerleyen gunlerde testi tekrarlarsaniz daha iyi sonuc alicaginiza inaniyoeum
Başlığı okuyunca kimin regli gecikti dedimregli diye bir kelime yok doğrusu regl.
Konunuza gelince allah istediğiniz gibi sonuç çıkartır umarım
Benim 2 ay önce klomen tedavisi vardı 1 ay denedim catlatma igneside oldum ama tutmadı. Ondan önce bütün tetkikler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür değerlerim iyiydi kilo problemim yok. Ilk defa bu kadar geciktiBenimde 7 gun gecikti
birde dr. Adetliyken gel demisti muayene icin
Bugun oldum sonunda
Diyete basladim bende ani kilo kaybi yada cok zayif olmak regl geciktiriyormus
Insallah olmazsinTeşekkür ederim yarın kan testine gitmeyi düşünüyorum regli olmazsam bu gece
Inşallah olmam ama bu hamilelikten dir umarımInsallah olmazsin
Bende yarın yaptiricam olurda gebelik değilse tedavi için yol izlenilmesi daha doğru olurMerhabalar benim adetinde 10 gündür gecikiyo 3 gün önce test yaptim negatif çıktı hala adet olamadim bikac gün daha bekleyip kan testi yaptıracam
Nasıl yani tedavi için?gebelik yoksa adet olunur normal bi gecikmedir heralde siz hastalık belirtisi olarakmi bakıyosunuz?Bende yarın yaptiricam olurda gebelik değilse tedavi için yol izlenilmesi daha doğru olur
Kistte olabilir neticede ilk yaşıyorum bu durumuNasıl yani tedavi için?gebelik yoksa adet olunur normal bi gecikmedir heralde siz hastalık belirtisi olarakmi bakıyosunuz?
Peki kist sonradan oluşabilir mi bikac ay önce doktora göründüm bende yoktu bende gecikmenin sebebini anlayamadimKistte olabilir neticede ilk yaşıyorum bu durumu
Bendede yoktu olabilir di ama gerek kalmadı 6.ci günün sonunda geldi kırmızılar şükürPeki kist sonradan oluşabilir mi bikac ay önce doktora göründüm bende yoktu bende gecikmenin sebebini anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?