Regli bitimi hamilelik ?? Acil durum

MELXIXKE

Prensesim Azra'm Can Mustafa'm
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
231
46
318
43
Merhaba adet bitimi 5. Gün korunmasız ilişkide hamile kalınır mi yada kalan var mı? Adetim 3 gün sürüyor iki çocuğum var biri 9 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bebeğim küçük olduğu için korktum rüya falan gördüm tedirgin oldum :( bebek dileyen her kadının Rabbim kucağını boş bırakmasın

Var mı böyle bir durumunuz olan yani adet bitimi hemen hamile kalınır mi

cnm biliyor musun ben tam o gün hamile kaldım biz normalde 2-3 ay daha geç düşünüyorduk bebek. Adetimin tam son günü 5. günüydü o gün korunmadık ama kalmam diye düşündüm eşimde kalmazsın dedi çünkü yumurtlama dönemin değil dedi ama şu an 5 aylık hamileyim cnm. Sonra araştırdım adet bitimi hamile kalan çok oluyormuş. Erken döllenme oluyor ve genellikle de doğacak bebek erkek oluyor adet bitimi hamile kalanlar da diyorlar

Hadi yaa inanamıyorum hay Allah inan hiç tahmin bile etmedim yani adet dün bitmiş nasıl olcak dedik ama tabi belli değil Rabbim istediyse elden bişey gelmez bekleyip görmez ama sanırım çok nadir olan bir durum çok fazla yorum yok bu konuda

Nasip biraz. Inşallah Rabbim olmayanlara versin. Ben de adet bitince hamile kalınmaz diyordum bizde şaşırdık. Inşallah sizin gelmez Rabbim olmayanlara versin

Hadi yaa inanamıyorum hay Allah inan hiç tahmin bile etmedim yani adet dün bitmiş nasıl olcak dedik ama tabi belli değil Rabbim istediyse elden bişey gelmez bekleyip görmez ama sanırım çok nadir olan bir durum çok fazla yorum yok bu konuda
Bende adet bitiminin 3 cü günü hamile kalanlardanim. Istiyorduk ama ben ilk gebeligimden sonra 10 yil ara verdim bir kez korunmasiz birliktelik oldu hemen hamile kalmam diye düşündüm şuan 6 aylık hamileyim ve bebegim erkek. Rabbim olmayanlarada nasip etsin

Bende adet bitiminin 3 cü günü hamile kalanlardanim. Istiyorduk ama ben ilk gebeligimden sonra 10 yil ara verdim bir kez korunmasiz birliktelik oldu hemen hamile kalmam diye düşündüm şuan 6 aylık hamileyim ve bebegim erkek. Rabbim olmayanlarada nasip etsin
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan iyice tedirgin oldum bakalım bu ay sonu belli olur ama ben erken öğrenmek istesem kan testi ne zaman çıkar acaba bilemedim 15.gün test yapsam kan testi ? Sürekli düşünmek beni geriyor çocuğum çok küçük nasıl düşünemedim şaşırıyorum o kadar dikkat ederken:( hayırlısı olsun bakalım

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan iyice tedirgin oldum bakalım bu ay sonu belli olur ama ben erken öğrenmek istesem kan testi ne zaman çıkar acaba bilemedim 15.gün test yapsam kan testi ? Sürekli düşünmek beni geriyor çocuğum çok küçük nasıl düşünemedim şaşırıyorum o kadar dikkat ederken:KK43: hayırlısı olsun bakalım
Eger erken döllenme olmuşsa 15.ci günde yaptirsaniz bile düşük bir degerle dahi olsa hamilelik cikar. Kanda en erken gebelik ne zaman belli olur diye forum açılmış zaten.Yorumlari okursaniz adetine 10 gün kalıp kan testiyle ogrenenler var. Rabbim gönlünüze göre versin

Eger erken döllenme olmuşsa 15.ci günde yaptirsaniz bile düşük bir degerle dahi olsa hamilelik cikar. Kanda en erken gebelik ne zaman belli olur diye forum açılmış zaten.Yorumlari okursaniz adetine 10 gün kalıp kan testiyle ogrenenler var. Rabbim gönlünüze göre versin
Amin canım Allah razı olsun senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah;)

Back
X