Regli bittikten sonra ağrı neye işaret ?

Pixie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
6
3
1
26
Geçen iki aydır adet bittikten sonra ağrı olmaya başladı ve düzenli adetim var yani hiç bir sorun yokken ağrılar başladı... iki kez doktora gittim belki gebelik vardır diye ama yokmuş , geçen ay pembemsi kanama oldu âdet gördüm göreli ilk defa bu renkte oldu ve ben merak ediyorum normal mi değil mi ? Bir ay evliyim ama eşimde bende hemen çocuk istediğimiz için önceden başladık. İlk iki ay iki kez korundum sadece... Ve sonra düğün telaşı zaten pek birşey olmadı. Merak ediyorum bunların neden olduğunu ?

Ultrasondan bakt mı canım kist var mı yok mu diye gebelik düşünüyor muşsun onun için adetin 2. Günü kontrol etti mi kan verdin mi fsh amh progestan vs değerlerin de bakıldı mı bi de folik asite başla demesi gerekir di zaten

Sadece ultrasona baktı da kan falan istemediler yine gideceğim ama ağrı çok oluyor şuan , ama kist falan yokmuş. İlk düğünden önce gittim kontrol için ama kist 1 cm lik miş ve o da adet iken düşüyormuş yani sorun yapacak bir kist değilmiş.. ikinci kez gideyim dedim o doktor izine ayrılınca farklı doktora gittim. O da hiç içimi rahatlatmadı ya , ben de doktor izinden gelmiş ona sıra aldım. Ama şuan ağrı var , mide bulantısı ve tansiyon düşüyor gibi oluyor yemek yesem de tansiyon düşüyor yani , bayılacak gibi oluyorum bazen. Hamile miyim bilmiyorum ?

Bi test yapsana kuzum

Bi test yapsana kuzum
Yaptım iki kez negatif çıktı da , kuzenim de yapmış ve onun ki de negatif çıkmış ama kan da hamile olduğunu öğrenmiş.. Ben de randevu aldığım günü bekliyorum işte.. Belki olur belki olmaz ben kafaya takmak istemiyorum ama olsun o kadar çok istiyorum ki yine de olumsuz olunca moralim düşüyor.. Daha başındayız..

Umarım inşallah hamilesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…