Regli gecikmesi

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
182
54
13
29
Kızlar, 3 tane opu oldum. Son opu temmuz ayında oldu. Reglim 2,3 gün sonra oldu. Ağustos reglimde zamanında oldu ama Eylül reglim 3 gün kadar gecikti. Diğer opulardan sonra böyle bit gecikme yaşamamıştım. Erken gebelik testi yaptım o da negatif. Yaşayan oldu mu böyle bir durum?

Kızlar, gecikmenin 5. Günü. Sabah ilk idrarla normal hamilelik testi yaptım. Negatif. Amh düşük. Menopoz mu diye korkmaya başladım :( yaş 30 ama 0.76

Ben 3 kere oldum opu. 1. Martta 2. Mayıs 3. Temmuzda. Mart ve Mayıs’ta olanda hiç böyle olmadı. Ağustos reglimi tam zamanında olmuştum ondan korktum biraz

Ben 3 kere oldum opu. 1. Martta 2. Mayıs 3. Temmuzda. Mart ve Mayıs’ta olanda hiç böyle olmadı. Ağustos reglimi tam zamanında olmuştum ondan korktum biraz
İyiyi düşünelim iyi bizi bulsun 💜 stres hava değişikliği her şey regl döngümüzü etkiliyor opudan sonra 20 gün gecikmem olmuştu

chatgpt-1756840718340.webp
benim testinde böyle çıktı ne yapmalıyım adete bir gün kala yaptığımda daha sonra yaptıgim testlerde negatif çıktı ama adetim 10 gün kadar gecikti adet olacakmisim gibi bir ağırlık var rahimimde böyle olan oldumu hiç

Back
X