Regli miyim yerleşme kanaması mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crn2e
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

crn2e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
8
1
1
32
Merhaba, 10 şubatta regl olmuştum. Bu ay cuma günü olmayı beklerken salı günü oldum. Normalde düzenlidir erken olmam. Genellikle açık kırmızı renk gördüm. Normalde 3-4 gün sürer bugün sabah biraz geldi sonra durdu. Renk değişimleri oldu ama asla diğer reglilerim kadar kanamam olmadı yarısı kadar bile değildir. Olsa da lavaboya gittiğimde geldi günlük pedle bile idare edebilirdim. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Erkense de negatif çıkacağı yazıyor. Koku hassasiyetim arttı arada mide bulantım var. Ve çok ağrılı geçerdi bu ay çok az ağrım oldu. Hamile olabilir miyim?

Merhaba, 10 şubatta regl olmuştum. Bu ay cuma günü olmayı beklerken salı günü oldum. Normalde düzenlidir erken olmam. Genellikle açık kırmızı renk gördüm. Normalde 3-4 gün sürer bugün sabah biraz geldi sonra durdu. Renk değişimleri oldu ama asla diğer reglilerim kadar kanamam olmadı yarısı kadar bile değildir. Olsa da lavaboya gittiğimde geldi günlük pedle bile idare edebilirdim. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Erkense de negatif çıkacağı yazıyor. Koku hassasiyetim arttı arada mide bulantım var. Ve çok ağrılı geçerdi bu ay çok az ağrım oldu. Hamile olabi

Merhaba bende ayni durumdayim 8 subat adet tarihim 2 gün önce kahverengi leke geldi ondan sonra yok bisey

Merhaba, 10 şubatta regl olmuştum. Bu ay cuma günü olmayı beklerken salı günü oldum. Normalde düzenlidir erken olmam. Genellikle açık kırmızı renk gördüm. Normalde 3-4 gün sürer bugün sabah biraz geldi sonra durdu. Renk değişimleri oldu ama asla diğer reglilerim kadar kanamam olmadı yarısı kadar bile değildir. Olsa da lavaboya gittiğimde geldi günlük pedle bile idare edebilirdim. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Erkense de negatif çıkacağı yazıyor. Koku hassasiyetim arttı arada mide bulantım var. Ve çok ağrılı geçerdi bu ay çok az ağrım oldu. Hamile olabilir miyim?
Genelde hamilelik oncesinde boyle lekelenmeler oluyor bendede olmustu leke gbi geldi ara ara kesildi hamile cikmistim umutlandrmak istemem belki yaniliyormdur ama bazen boyle olabiliyor

Back
X