Gebeliğe Hazırlık Regli takvimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulama doğru sonuç vermiyor ovulasyon testi alıp yapmalısınız mesela benim reglim 30günde bir oluyordu uygulamada çıkan ovulasyon günümde hiçbir zaman pik görmedim her ay değişiyordu bazı ay 16 bazı ay 17. Gün pik görüyordum yani en iyi sonuç testle yapılan

Takvimi boşverin alın güzelce çoklu ovulasyon testi adet bitiminden 2 gün sonra başlayın daha garantili olur
Regli ve döllneme takibi için hangi uyhulamayı tavsşye edersiniz?
Hamilelik istiyorsanız eşinizle bir gün ilişki yaşayın bir gün dinlenin birgün yapın birgün dinlenin Allah'ın izniyle hamile olursunuz inşallah yani 30 günde 15 kere ilişki yaşayın enerjinizi toplayın öyle deneyin

2 günde bir ilişkiyi 4 yıllık evliliğimde her ay denedim ovulasyon testi de yaptım sonuç alamadım çünkü vakti gelmemiş bu ay tüp bebek tedavim yarım bırakıldı yumurtam büyümemiş kistim varmış bende dedim bakayım ne zaman büyüyecek bıiu yumurta ovulasyon testi yaptım pik gördüm ve şimdi hamileyim Allah ol derse olur konu sahibi hem iki günde bir ilişkiye girsin hem de ovulasyon testi kullansın ama önce tüm tahlillerini yaptırsın

Ben son 6 aydıt bebek planı yapıyoruz 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 1 yıllık evliyim soğan kürüne başladım miyom var küçük halde 37 yaşındayım
Çok beklemek istemiyorsan rahim filmi çektir canım eşinde sperm testi versin yumurta geliştiricilerle tedaviye başlayabilirsin

Pik gununmu birliktelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…