regli yeni bitipte diğer regl tarihinde test yapmak için sabırsızlananlar :(

muh_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
74
0
0
İstanbul
Mrb kızlar ;
aranıza yeni katıldım.eşimle 2.5 yıllık evliyiz ve deli gibi Alah'tan sağlıklı evlat istiyoruz.
reglim yeni bitti ve çalışmalara başladık. :6: ve bu ay çok sabırsızlanıyorum aralık 22 beklenmedik adet tarihim.o zamana kadar günler nasıl geçecek bilmiyorum.
gelin bu zorlu bekleme sürecini beraber atlatalım.sizde benim gibi çift çizgiyi görmeye sabırsızlanıyorsanız haydin topiğe..
ben klomene başladım bu ay sizler neler yapıyorsunuz? çift çizgiyi görmek için

bende şuan regliyim 9 aylı evliyim 6 aydır korunmuyoruz fakat olmuyo inş bu ay olur adet bıtımınde doktora gıtmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı..:(

ilk defa gideceksin herhalde doktora bendeki soru olmadı biraz? ama doktorda yaşınız müsaitse eğer 1 yıl bekleyin diyor

evet ilk defa gidicem bunun için daha önce yara ardı tedavi gördüm, 23 yasındayım daha aslında herkes bekle dıyor ama ben cok ıstıyorum oyuzden gıdıcem

evet ilk defa gidicem bunun için daha önce yara ardı tedavi gördüm, 23 yasındayım daha aslında herkes bekle dıyor ama ben cok ıstıyorum oyuzden gıdıcem

ben doktora gitmekte geç kalanlardanım.doktora git ama doktor sana muhtemelen 1 yıl geçmesini bekle diyecek yani 6 aydır korunmuyosan 6 ay sonra gel der (yaşında küçük olduğundan).birde adetin 3.günü git ki hormon testi istiyor doktor ve alttan muayene ediyor.eşine bakılmadıysa da ilk eşinden istiycek bunuda unutma derim.Allah şifa versin.

kızlar nerdesiniz kimse yok topikte...
ya acaba herkes yeni regl olacak onumu bekliyor...benim gibi regline daha 25 gün olan yokmu?:18:

11 aralıkta benim tarihim ama geçmiyo günler.. test yapmamak oiçin zor tutuyorum kendimi:18:

11 aralıkta benim tarihim ama geçmiyo günler.. test yapmamak oiçin zor tutuyorum kendimi:18:

inş.regl olmazsın...hiç birimiz olmayız...çok zor beklemek gerçekten.önceleri insan herkes gibi hamile kalacağını düşünüyor.aylar,yıllar geçtikçe daha da umutsuzluk oluyor biraz.. meraklanıyosun hamile olacakmıyım acaba diye.tabi umutsuz olmak yok.Allah'tan umut kesilmez.Allah ol der oda olur..inş.
beklemek ne zorsun :68:

2 hafta var daha yaa inş. tutmuştur bebişlerimiz hayırlı haberler inşallah:49:böle kocaman göbüşüm olsun istiyorum yaa

selam kızlar bende varım, başka bir topiödeydim ama onlar beni tınmayınca bende artık oraya girmiyorum umarım burdada aynı şey olmaz :5:

neyse, ben nisandan beri istiyorum ama tam anlamıyla günü gününe çalışma yaptığımız söylenemez, umarım bu başlık uğurlu gelir, benim adetim bu ay 10 gün geç oldu, 17 sinde oldum o yüzden tam tarih veremiyorum ama 26 sında falan galiba günüm

selam kızlar bende varım, başka bir topiödeydim ama onlar beni tınmayınca bende artık oraya girmiyorum umarım burdada aynı şey olmaz :5:

neyse, ben nisandan beri istiyorum ama tam anlamıyla günü gününe çalışma yaptığımız söylenemez, umarım bu başlık uğurlu gelir, benim adetim bu ay 10 gün geç oldu, 17 sinde oldum o yüzden tam tarih veremiyorum ama 26 sında falan galiba günüm
hoş geldin topiğimize arkadaşım.hamile kalırız en kısa zamanda inş. hepimiz.liste yapalım mı demişsin yapalım neden olmasın.yapıyorum aşağıda..:49:

Back
X