Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olabilir ya da adetiniz gecikmiştir doktorlar 1 haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyorLutfen birileri akil versin, reglim gecikeli 4 gun oldu.
Idrar testi yaptim negatif cok net tek cizgi
Bugun kan testi yaptim <1.20
eeee o zaman ne bu durum? erken mi yaptim beklemeli miydim?
Kan testi negatif olup pozitife donen oldu mu?
Benim kurulu alarm gibi 28.ci gunde direk gelirdi, ilk defa boyle gecikmem oldu heyecanlandim haliyle.Defalarca başıma geldi. Bekleyin adet olursunuz 3_5 güne vücut saat gibi tık tık olmuyor her ay. Herşeyden etkilenmiş ve adetinuz gecikmiş olabilir. Kan negatifse negatiftir. Ha geec yumurtalama olmuştur belkide adete iki üç kala ve ilişki olmuştur orasını bilemem
Merhaba, aynı durumu bende yaşıyorum. Reglim saat gibi düzenlidir. Her ay 28 taş çatlasın 29 günde bir regl olurum. Bu ay gecikmenin 5. Günündeyim hala olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bütün moralim alt üst oldu. 4-5 aydır korunmuyoruz. İstiyoruz bebeği. Eşimle birliktelik günlerimiz programın gösterdiği yumurtlama gününe denk gelmedi. İş gereği ayrı şehirlerde yaşamak zorundayızLutfen birileri akil versin, reglim gecikeli 4 gun oldu.
Ben de 5 aydır istiyorum bu ay yerleşme kanaması sandığım bir şey yaşıyorum dünden beri. Ama test yaptım negatifMerhaba, aynı durumu bende yaşıyorum. Reglim saat gibi düzenlidir. Her ay 28 taş çatlasın 29 günde bir regl olurum. Bu ay gecikmenin 5. Günündeyim hala olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bütün moralim alt üst oldu. 4-5 aydır korunmuyoruz. İstiyoruz bebeği. Eşimle birliktelik günlerimiz programın gösterdiği yumurtlama gününe denk gelmedi. İş gereği ayrı şehirlerde yaşamak zorundayızAma tabi program gerçeği göstermiyor olabilir. Bilmiyorum ne yapsam, aynı şeyleri yaşıyoruz
O kadar zor ki kafa karışıklığı, düşünmeyim dedikçe içine çekiyor sizi. Kısır döngü, sonra gecikme daha da artıyor. Aslında kırmızıları göreceksek bir an evvel görelim, görmeyeceksek de en azından bir pozitif çizgiyi görelimBen de 5 aydır istiyorum bu ay yerleşme kanaması sandığım bir şey yaşıyorum dünden beri. Ama test yaptım negatifyumurtlama günlerime ben de dikkat ettim ama bilmiyorum ya. Olan o leke de kesildi kafam karışık
![]()
Sizin gecikmeniz kaç gün?Ben de 5 aydır istiyorum bu ay yerleşme kanaması sandığım bir şey yaşıyorum dünden beri. Ama test yaptım negatifyumurtlama günlerime ben de dikkat ettim ama bilmiyorum ya. Olan o leke de kesildi kafam karışık
![]()
Benim normalde 20si idi. Dün açık pembe görünce adet oldum diye düşündüm. Ama saatlerce lekeden başka bir şey gelmedi. Bugün de bir tık daha fazla geldi ama yine tam kan gibi değildi. Yani hala her zaman olduğum gibi bir adet görmedim. Test yaptım negatif. Ama niye böyle oldu adet onu anlamaya çalışıyorum. Umut etmem de istemiyorum muhtemelen değilimdir..Sizin gecikmeniz kaç gün?
her reglden önce lekelenme yaşar mısınız böyle ?Benim normalde 20si idi. Dün açık pembe görünce adet oldum diye düşündüm. Ama saatlerce lekeden başka bir şey gelmedi. Bugün de bir tık daha fazla geldi ama yine tam kan gibi değildi. Yani hala her zaman olduğum gibi bir adet görmedim. Test yaptım negatif. Ama niye böyle oldu adet onu anlamaya çalışıyorum. Umut etmem de istemiyorum muhtemelen değilimdir..
Hayır. Bir iki kez böyle önce leke olarak geldi ama sonra en geç bir iki saate normal kan haline geçiyordu. Bu sefer saatler boyunca olmayınca tereddüt ettim ben zaten, yoksa regl oldum diye düşünmüştümher reglden önce lekelenme yaşar mısınız böyle ?
Ne zaman testi tekrarlayacaksınız? Ben bu sabah yaptım tekrar, belki benim kuruntum, sanırım sadece benim görebileceğim 2. Çizgiyi gördüm ama başkası baksa teste bunda bir şey yok der :) pazartesine kadar bekleyeceğim, sonra doktora gideceğim. Olmamamızın bir açıklaması olmalıHayır. Bir iki kez böyle önce leke olarak geldi ama sonra en geç bir iki saate normal kan haline geçiyordu. Bu sefer saatler boyunca olmayınca tereddüt ettim ben zaten, yoksa regl oldum diye düşünmüştüm
Tam anlamıyla regl oldum :) bi kan testi verin daha net olur umarım vardır bebek :)Ne zaman testi tekrarlayacaksınız? Ben bu sabah yaptım tekrar, belki benim kuruntum, sanırım sadece benim görebileceğim 2. Çizgiyi gördüm ama başkası baksa teste bunda bir şey yok der :) pazartesine kadar bekleyeceğim, sonra doktora gideceğim. Olmamamızın bir açıklaması olmalı
YaaaTam anlamıyla regl oldum :) bi kan testi verin daha net olur umarım vardır bebek :)
Lutfen birileri akil versin, reglim gecikeli 4 gun oldu.
Ah canım burda ne hikayeler duyuyoruz. Benimde düzenlydi gebelik istediğim dakikadan sonra öyle bir bozuldu ki ben öyle bozulmayı hayatımın en stresli sınav dönemlerinde bile yaşamamıştm ,![]()