Reglide 6 gün gecikme

ozlemy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
11
7
1
31
Selam kızlar
Bildim bileli adetim hep çok düzenlidir ilk defa bu ay bi gecikme yaşadım.bugün gecikmemin 6. Günü .idrar testlerim negatif bugün kan testi yaptırdım oda negatif. Yarın kadın doğuma kontrole gidicem.
Ama aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu sonuç olarak ne oldu kist mi yoksa gebelik ihtimali hala var mıdır?

6gun gecikip kanda cikmadiysa yoktur canim. Gec dollenme dicem ama adetlerim duzenli diyorsunuz.Stres mevsim birsuru faktor olabiliyor gecikme icin doktora gorunmekte fayda var

Kan testi negatif ise gebelik ihtimali sıfıra yakın. Gec dollenme durumu varsa tabi çok küçük ihtimal düşünebilir ama ihtimal çok az. Kadin doğum a gitmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun😊

Acaba bebek planlamasını yeni yaptınız ? Çübkü benim de adetlerim yıllardır günü gününe olurdu. Bebek sahibi olmayı düşündüğümüz ay ve sonraki aylar adetim bir hafta ve on gün kadar geciktiği oldu. Nedenini bilmiyorum ama çoğu kişiden de bunu duydum. Sanırım beyin hemen kendini hamile sanıp psikolojik olarak geç sökülüyor rahim. Siz bir kan testi verin tabi. Umarım dileğiniz sonucu yakın zamanlarda alırsınız 😇

Back
X