Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinizin geçmesini bekleyin birdeMerhabalar,
Bat 15 Mayıs. Bugün kan verdim ama sonuç negatifçok mu erken davrandım ? 2 ay önce kimyasal gebelik sürecim olmuştu. O zaman göğüslerimde damarlarım çıkmıştı ordan anlamıştım. Şuanda da öyle oldu gibi geldi ama sonuç negatif… Beklemeliyim değil mi ???
5 gün var dahaAdetinizin geçmesini bekleyin birde
Ya geç döllenme gibi bir şey de olabilir ne oluyor ben tam bilmiyorum ama . Ben 6 gün kala öğrenmiştim ama en doğru sonuç için adetin geçmesini bekleyin birde5 gün var daha
Çok teşekkür ederim cevabınız içinYa geç döllenme gibi bir şey de olabilir ne oluyor ben tam bilmiyorum ama . Ben 6 gün kala öğrenmiştim ama en doğru sonuç için adetin geçmesini bekleyin birde
Yok yeni öğrendim işte şuan hamileyim 4+3 ama keseyi falan görmedim daha umarım güzel bir şekilde ilerlerÇok teşekkür ederim cevabınız içinhamile misiniz şuan yoksa doğdu mu bebeğiniz ?
![]()
Zor olsa da bi kaç gün sonra tekrar test yapman en iyisi ben emin olmak için testi bile geç yapmıştımMerhabalar,
Bat 15 Mayıs. Bugün kan verdim ama sonuç negatifçok mu erken davrandım ? 2 ay önce kimyasal gebelik sürecim olmuştu. O zaman göğüslerimde damarlarım çıkmıştı ordan anlamıştım. Şuanda da öyle oldu gibi geldi ama sonuç negatif… Beklemeliyim değil mi
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniziYok yeni öğrendim işte şuan hamileyim 4+3 ama keseyi falan görmedim daha umarım güzel bir şekilde ilerler
Cevabınız için çok teşekkür ederimZor olsa da bi kaç gün sonra tekrar test yapman en iyisi ben emin olmak için testi bile geç yapmıştım![]()
Amin . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizibiz bebek isteyenlere de dua edin
![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahCevabınız için çok teşekkür ederimbeklemedeyim
![]()
Pazartesi günü bat. Eğer gecikirse tutucam kendimi 19 Mayısa kadarGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah![]()