- 26 Mayıs 2022
- 22
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mahperi9494
-
İnşallah korkuyorum gebe kalmak istemiyorum bende.. doktor 21 gün uzun bir süre olsa olurdu dedi ama yine de regl gelmeyince strese girdimGeç döllenme falan olmadıysa yakında olursunuz stres yapmayın.
Benim de geçen ay öyle oldu oldum sonrasındaİnşallah korkuyorum gebe kalmak istemiyorum bende.. doktor 21 gün uzun bir süre olsa olurdu dedi ama yine de regl gelmeyince strese girdim
Ya öyle mi ne güzel çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıBenim de geçen ay öyle oldu oldum sonrasında
Ben kullanmadım bebeğim var ondan dolayıYa öyle mi ne güzel çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıadet söktürücü yazdı inşallah işe yarar
Bence değilsin pco da gecikme normal bir durumArkadaşlar merhaba işin içinden çıkamadım kusura bakmayın. İlişkiden 21 gün adetimden ise 10 gün geçti. İlişkide boşalma olmadı korunduk condom kullanıyordu ama yine de gecikince korktum. Evde aldığım testler negatif çıktı. Yanıltır diye de hastaneye gittim doktor ultrason ile baktı temiz dedi. Kanda değer 1'in altında dedi yani negatif. Hamile kalmak istemiyorum şu an korkuyorum. Pozitife döner mi ? Polikistik overim var ve aşıdan sonra çok düzensiz oldu regllerim.
Doktor %99 negatif regl olmazsan gel ama ben sanmıyorum dedi yoksa kanda çıkardı dedi... Bı yardımcı olursanız çok sevinirim içim rahat etmeli mi
İnşallah canım burdaki yorumlar korkuttu sadeceBence değilsin pco da gecikme normal bir durum
Merhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son Nisan 9 da adet oldum 21 Nisan ve 25 arası lekelenme yaşadım düzenli ilişki yaşayan bir bayanım beklenen adet günüm de sade ce iki damla kahverengi akıntı oldu ve devamı gelmedi adetim 8 gün gecikince kan testi verdim ne gatif çıktı fakat bugün 15 gün ve hala adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi testi tekrarlamalimiyimGeç döllenme falan olmadıysa yakında olursunuz stres yapmayın.
Ya ben şimdi geçen sene gecikince gittim çıkmadı adet söktürücü verdi içtim yine olmadım sonra hamilr olduğum ortaya çıktı. Grçen ay yine olmadım 20gün gecikti kanda da çıkmadk zaten 7 aylık bebeğim var kan verdikten 2 gün sonra adet oldum. Şüpheniz varsa bekleyin birkaç gün daha testinizi tekrarlayın sonraMerhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son Nisan 9 da adet oldum 21 Nisan ve 25 arası lekelenme yaşadım düzenli ilişki yaşayan bir bayanım beklenen adet günüm de sade ce iki damla kahverengi akıntı oldu ve devamı gelmedi adetim 8 gün gecikince kan testi verdim ne gatif çıktı fakat bugün 15 gün ve hala adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi testi tekrarlamalimiyim
Çok teşekkür ederim tekrarlayacagim pazartesi günü testi eğer olmazsamYa ben şimdi geçen sene gecikince gittim çıkmadı adet söktürücü verdi içtim yine olmadım sonra hamilr olduğum ortaya çıktı. Grçen ay yine olmadım 20gün gecikti kanda da çıkmadk zaten 7 aylık bebeğim var kan verdikten 2 gün sonra adet oldum. Şüpheniz varsa bekleyin birkaç gün daha testinizi tekrarlayın sonra
Ben de bugün regl oldum şükürYa ben şimdi geçen sene gecikince gittim çıkmadı adet söktürücü verdi içtim yine olmadım sonra hamilr olduğum ortaya çıktı. Grçen ay yine olmadım 20gün gecikti kanda da çıkmadk zaten 7 aylık bebeğim var kan verdikten 2 gün sonra adet oldum. Şüpheniz varsa bekleyin birkaç gün daha testinizi tekrarlayın sonra
Sevindim adınızaBen de bugün regl oldum şükür
Merhaba aynı şeyi bende yaşıyorum reglim 11 gün gecikti tarlusal kullandım gecikmenin 1. Günü 9. Gününde sadece kan geldi ve en sonki nişanlımla cinsel ilişkim 25 gün önceydi daha çok erken hamile kalmak istemiyorum adetimin 5. Son gününde doğum kontrol hapınada başlamıştım ve ondan önceki ayda kullanıp 15 gün kullanmamıştım napıcam bilmiyorum randevum var 3 gün sonra inşallah gebe çıkmam 1 ay oldu son ilişkim test de yaptım 6 tane negatif sancım var ara ara lütfen cevap yazarsanız sevinirimArkadaşlar merhaba işin içinden çıkamadım kusura bakmayın. İlişkiden 21 gün adetimden ise 10 gün geçti. İlişkide boşalma olmadı korunduk condom kullanıyordu ama yine de gecikince korktum. Evde aldığım testler negatif çıktı. Yanıltır diye de hastaneye gittim doktor ultrason ile baktı temiz dedi. Kanda değer 1'in altında dedi yani negatif. Hamile kalmak istemiyorum şu an korkuyorum. Pozitife döner mi ? Polikistik overim var ve aşıdan sonra çok düzensiz oldu regllerim.
Doktor %99 negatif regl olmazsan gel ama ben sanmıyorum dedi yoksa kanda çıkardı dedi... Bı yardımcı olursanız çok sevinirim içim rahat etmeli mi
Canım merhaba sancı olması için erken değil mi? En neti kanda baktir benim doktorum cinsel ilişkiden 20 gün sonra kanda belli oluyor zaten demişti. Ben regl oldum söktürücü kullanınca hem de bayağı oldum. En güvenilir kan testi inşallah değilsindir canım streste etkiliyor insanıMerhaba aynı şeyi bende yaşıyorum reglim 11 gün gecikti tarlusal kullandım gecikmenin 1. Günü 9. Gününde sadece kan geldi ve en sonki nişanlımla cinsel ilişkim 25 gün önceydi daha çok erken hamile kalmak istemiyorum adetimin 5. Son gününde doğum kontrol hapınada başlamıştım ve ondan önceki ayda kullanıp 15 gün kullanmamıştım napıcam bilmiyorum randevum var 3 gün sonra inşallah gebe çıkmam 1 ay oldu son ilişkim test de yaptım 6 tane negatif sancım var ara ara lütfen cevap yazarsanız sevinirim
Bende aynısını yaşadım bugün adetim 3 gün geçti hala negatifMerhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son Nisan 9 da adet oldum 21 Nisan ve 25 arası lekelenme yaşadım düzenli ilişki yaşayan bir bayanım beklenen adet günüm de sade ce iki damla kahverengi akıntı oldu ve devamı gelmedi adetim 8 gün gecikince kan testi verdim ne gatif çıktı fakat bugün 15 gün ve hala adet olmadım acaba geç döllenme olabilirmi testi tekrarlamalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?