Reglim 18 gündür gecikti

laylaylomlara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
6
1
1
22
Merhaba arkadaşlar acil bi desteğe ihtiyacım var reglim 18 gündür gecikti 3. Gün gecikmede ve 10. Gün gecikmede testler yaptım fakat negatif çıktı bazen sağ kasığımda bı kasıntı hissediyorum normalde hiç bu kadar gecikmedi ilk kez yaşıyorum bilgisi olan varmı sonrasında hamilelik durumu yaşayan

Canım bende de durum aynı. Yumurtlamada kist oluşmuş olabilir veya geç döllenme olabilir. Bugün doktoruma gittim vajinal muayene yaptı sağ yumurtalık kist sol yumurta ise yumurtlamıştı doktor düşük önleyici ilaç verdi 5 gün boyunca günde ikişer kez kullan dedi. Hamilelik şansı %40 hamileisn %60 kistten dolayı dedi. Benimde 14 gün gecikti 7. Gün kan testi 1.20 çıktı 14. Günümde doktora gittim böyle dedi 5 gün boyunca kullanıp adetim gelmez ise hamilelik şansım daha çok yükselicek bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum ama kesinlikle doktor muayenesine gitmelisin

Canım bende de durum aynı. Yumurtlamada kist oluşmuş olabilir veya geç döllenme olabilir. Bugün doktoruma gittim vajinal muayene yaptı sağ yumurtalık kist sol yumurta ise yumurtlamıştı doktor düşük önleyici ilaç verdi 5 gün boyunca günde ikişer kez kullan dedi. Hamilelik şansı %40 hamileisn %60 kistten dolayı dedi. Benimde 14 gün gecikti 7. Gün kan testi 1.20 çıktı 14. Günümde doktora gittim böyle dedi 5 gün boyunca kullanıp adetim gelmez ise hamilelik şansım daha çok yükselicek bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum ama kesinlikle doktor muayenesine gitmeli

Umarım herşey istediğin gibi olur canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥺
Açıkçası ben normalde her 2 ayda bir vajinal muane oluyorum sadece 2 aydır olmadım muane ve benim çok korktuğum bir hal aldı doktor muanesine gitmeye de şimdi korkmaya başladım pek istediğim bı durum olduğunu söyleyemem ama ne yaparım bilmiyorum bu yüzden korkuyorum zaten geç döllenme ihtimalini çok düşündüm ama illaki bı testte çıkar dedim ama emin de olamadım

Merhaba arkadaşlar acil bi desteğe ihtiyacım var reglim 18 gündür gecikti 3. Gün gecikmede ve 10. Gün gecikmede testler yaptım fakat negatif çıktı bazen sağ kasığımda bı kasıntı hissediyorum normalde hiç bu kadar gecikmedi ilk kez yaşıyorum bilgisi olan varmı sonrasında hamilelik durumu yaşayan
Düzenli regl olan biriysen hamilelik değildir kist olabilir veya başka bir durum ama pcos varsa regl düzenli değilse geç döllenme ihtimali var kadın doğuma git en azından bir yorum yapar

Umarım herşey istediğin gibi olur canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥺
Açıkçası ben normalde her 2 ayda bir vajinal muane oluyorum sadece 2 aydır olmadım muane ve benim çok korktuğum bir hal aldı doktor muanesine gitmeye de şimdi korkmaya başladım pek istediğim bı durum olduğunu söyleyemem ama ne yaparım bilmiyorum bu yüzden korkuyorum zaten geç döllenme ihtimalini çok düşündüm ama illaki bı testte çıkar dedim ama emin de olamadım
Teşekkür ederim canım🙏🏻🙏🏻 doktor muayenesine gitmelisin gebelik olmasa bile sağlık açısından düşündürücü bir durum

Düzenli regl olan biriysen hamilelik değildir kist olabilir veya başka bir durum ama pcos varsa regl düzenli değilse geç döllenme ihtimali var kadın doğuma git en azından bir yorum yapar
Açıkçası hiç bilmiyorum yarın gitmeyi düşünüyorum insalalh kötü birşey çıkmaz en fazla reglim 3 5 gün öne atardı çünkü bı kaç ay önce hormon ve çatlatma iğnesi kullanmıştım hale etkisi sürermi bilmiyorum:/

Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun bakalım gittigimde ne diyecek sağlık gerçekten hafife alınacak bir durum değil senin 5 günlük o ilacın kaç günü kaldi
2. Günüm bitti balım herhangi bir adet kanaması yok lekelenme yok, eşimin demesine göre biraz ruhsal değişimim varmış ahahaha :) biraz kasıklarım ağrıyor nadiren de mide bulantısı gelip geçiyor ve çok uykum oluyor ama umutlanmak istemiyorum çünkü uzun zamandır deniyoruz ilk defa böyle bir yüksek şans ile karşılaşıyorum umutlanıp olmazsa baya kötü olurum o yüzden sakin kalıyorum bakalım doktora gittiğinde bizede haber et, istanbuldaysan tamer sözen hocayı tavsiye ederim dünyalar iyisi bir doktor, benimde doktorum kendisi

2. Günüm bitti balım herhangi bir adet kanaması yok lekelenme yok, eşimin demesine göre biraz ruhsal değişimim varmış ahahaha :) biraz kasıklarım ağrıyor nadiren de mide bulantısı gelip geçiyor ve çok uykum oluyor ama umutlanmak istemiyorum çünkü uzun zamandır deniyoruz ilk defa böyle bir yüksek şans ile karşılaşıyorum umutlanıp olmazsa baya kötü olurum o yüzden sakin kalıyorum bakalım doktora gittiğinde bizede haber et, istanbuldaysan tamer sözen hocayı tavsiye ederim dünyalar iyisi bir doktor, benimde doktorum kendisi
Biraz streste etkiliyor tabiki genelde bu ara çevremdeki çoğu kişi de bu korkuyu yaşıyor gecikme yaşayan kişi çok varmış neden bilmiyorum ama bunların tersi bı şekille Allah bı evlat nasip eder inşallah size herşeyin gönlünce olmasını diliyorum canım<3 umarım benimle de paylaşırsın sonuçları bende çok meraklandım
Maalesef İstanbul değil izmirdeyim yarın doktor randavum var bakalım ne çıkıncak :)

Back
X