Reglim 2 gün gecikti

Kızlar ben duphaston kullaniyordum 2 aydır 28 günde bir regl oluyordum bu sefer 2 gün reglim gecikti ve bugün test yaptım ama 2 saat sonra pozitif çıkti ne yapmalıyım sizce
İnşallah senin vardır canım maalesef benim artık o testlere inancım kalmadı kaç kere beni kandırdı artık sayamıyorum 😞

Bu işin en kötü tarafi belirtilerin hem gebelik hem adetten olabilmesi. Birşey söylemek zor. Belirti araştırarak aylarim geçti ve hep regl oldum. En önemli belirti adet gecikmesidir.
Haklısın canım, inan aynı durumdayız. Bakmadığım forum sitesi, okumadığım konu kalmadı belirtilerle alakalı ve sonunda hep regl oldum. Bu ay ilkleri yaşadığım için bir ümitlendim, içim kıpır kıpır anlatamam. Ama adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Hayırlısı olur inşallah.

Daha önceki gebeliğimde adetim 5 gün Varken erken gebelik testi yaptım ilk idrarla sabah negatif ti. Ogleddn sonra 4 5 gbi yaptım 2.cizgi cok silikti. Beta cok dusukken 2.cızgının cıkma ıhtımali de dusuk. Düşün deger 9ken zorla cıkmıstı benım. Hastaneye gittim sonuc 9 Du sonradan artıs oldu. Bıraz erken yapmıssın testi. Suan normal test yapma imkanın varsa yap yoksa 2 gun daha bekle daha kesn sonuc alırsın.
2 gün daha bekleyeceğim canım. Hatta birkaç günde gecikmesini bekleyeceğim sanırım. Negatifi görmekten yoruldum çünkü. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin anneliği 🤲🏻 Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu ❤️ Ömrü uzun, bahtı açık olsun.

İnşallah senin vardır canım maalesef benim artık o testlere inancım kalmadı kaç kere beni kandırdı artık sayamıyorum 😞
Benim de öyle canım negatif çıktı kanda sonra da adet oldum zaten evde gebelik testi yapmayacağım bundan sonra gerçekten yoruyor insanı

Back
X