Reglim 4 gün geçikti

Ecemm091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
7
0
1
25
Kızlar hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım reglim 4 gün gecikti bel sırt ağrım var ara ara da kasıklarım ağrıyor yorgun halsizim hamile olduğumu düşündüm bugün test yaptım fakat negatif hala daha adette olmadım sizce ikinci testi ne zaman yapmalıyım yada hamilemiyim bilmiyorum

Kan verin bence, idrara daha geç düşüyor çünkü. 1 hafta ya da 10 gün gecikmeniz olduğunda tekrar verebilirsiniz yine negatif çıkarsa geç döllenme ihtimaline karşı.

Kan verin bence, idrara daha geç düşüyor çünkü. 1 hafta ya da 10 gün gecikmeniz olduğunda tekrar verebilirsiniz yine negatif çıkarsa geç döllenme ihtimaline karşı.
1 hafta sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer yine negatif çıkarsa kan vermem daha mantıklı bir hareket olucak teşekkür ediyorum

Kızlar hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım reglim 4 gün gecikti bel sırt ağrım var ara ara da kasıklarım ağrıyor yorgun halsizim hamile olduğumu düşündüm bugün test yaptım fakat negatif hala daha adette olmadım sizce ikinci testi ne zaman yapmalıyım yada hamilemiyim bilmiyorum
Sonuç ne oldu

Gecikmelerde testler negatifse boşuna kan vermeyin insan daha çok üzülüyor. Geç döllenme olasılığı çok düşük bir kavram. Çoğunluk adet gecikmesini mevsimsel veya kist durumlarında yaşıyor hamilelik yoksa eğer 🙏🏼 🥲

Back
X