Gebeliğe Hazırlık Reglim 5 gün gecikti ama testlerim negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Arkadaşlar reglim normalde düzenlidir 23 ünde mutlaka olurum ama bu ay gecikti test yapıyorum negatif bu durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Bnimde 4 gün geçti 8 aydır deniyorduk bu sefer tutturduk Allah sizede nasip etsin

Ben internetten prodoctor erken gebelik testleri almıştım. 30 eylül adet günümdü ama olmadı. 6 gün gecikti. Normalde 2 gün önce ya da sonra olurdum takvimime göre. 5 test yaptım hepsi negatif.

Arkadaşlar reglim normalde düzenlidir 23 ünde mutlaka olurum ama bu ay gecikti test yapıyorum negatif bu durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Canım selam benimde adetimden 2 gün önce kan testim 0.100 çıktı. Ama adetim 4 gün gecikti göğüslerim cok aşırı sızlıyor dokunamıyorum bile. Kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ama henüz gelmedi. Ne oluyor anlamıyorum :(

Hanımlar adet oldunuz mu son durumunuz nedir? Beniöde 5 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı.

Ben bir ay önce bu durumu yaşadım adetim 5 gün gecikti sonra adet oldum, normalde hep düzenlidir asla bu kadar gecikmezdi aşıdan dolayı mı acaba diye merak ediyorum

Ben bir ay önce bu durumu yaşadım adetim 5 gün gecikti sonra adet oldum, normalde hep düzenlidir asla bu kadar gecikmezdi aşıdan dolayı mı acaba diye merak ediyorum
Bende her ay düzenli oluyorum ama bu ay 5 gün geçikti, 2 kere test yaptık negatif çıktı. Geçen ay bende aşı olmuştum ama bir gecikme yaşamadım gününde oldum.

Bende her ay düzenli oluyorum ama bu ay 5 gün geçikti, 2 kere test yaptık negatif çıktı. Geçen ay bende aşı olmuştum ama bir gecikme yaşamadım gününde oldum.
Bide kan ver bence ama mevsim değişiklikleri de etkiliyor bazen

Back
X