- 31 Ocak 2023
- 26
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mehtap dag
-
Aynı şeyleri yaşıyoruz adetim bugün gecikeli 5. Gün evde test yaptım bariz pozitif çıktı ikinci testi yaptığımda daha silik çıktı ben kan testini adetten iki gün önce yaptırım 0 çıktı adet gecikme sonrası bidaha yaptırmadım yükseldiğini geç yumurtlama olduğunu yazanlar falan olmuş ama bilemiyorum bende adet olmayı bekliyorum artık hiç bir belirtim de yok hamilelik belirtilerim daha fazla sürekli uyku hali mide bulantısı iştahsızlıkMerhaba en son adetimi 19 Şubat'ta gördüm 28 günde bir adet görüyorum.5 gün gecikmem oldu ve iki gündür sırt bel kasık ağrılarım bulantılarım var hamile kalmayı çok istiyorum dün dayanamadm ve kan verdim<1.20 çıktı erken mi verdim acaba biraz daha beklesem sonuç yukselir mi birde uygulamada ovulasyonuma 6 gün gözüküyor yani bu ay ki yumurtlama donemim geldi nerdeyse ve hala adet olmadim ihtimal var mı lütfen sadece bilgisi olanlar yazabilir mi?Birde dün idrarla evde test yaptım sonuç bu silikte olsa çizgi var nasıl oluyor bu?Kafam karıştı.
Hadi inşallah ya ikimizde hamileyizdir umarım.Aynı şeyleri yaşıyoruz adetim bugün gecikeli 5. Gün evde test yaptım bariz pozitif çıktı ikinci testi yaptığımda daha silik çıktı ben kan testini adetten iki gün önce yaptırım 0 çıktı adet gecikme sonrası bidaha yaptırmadım yükseldiğini geç yumurtlama olduğunu yazanlar falan olmuş ama bilemiyorum bende adet olmayı bekliyorum artık hiç bir belirtim de yok hamilelik belirtilerim daha fazla sürekli uyku hali mide bulantısı iştahsızlık
UmarımHadi inşallah ya ikimizde hamileyizdir umarım.
İnşallah vardır ya sanırım bizde döllenme çok geç oldu ondan yoksa evet belirgin çıkması lazımdı ama dur bir ya daha Allah'tan ümit kesilmez.Biraz önce bir test daha yaptım 5 dakika içinde silik çıktı belli belirsiz fakat 5 gün gecikmede çok belirgin bir çizgi çıkması gerekirdi yok sanırım bende
İnşallahİnşallah vardır ya sanırım bizde döllenme çok geç oldu ondan yoksa evet belirgin çıkması lazımdı ama dur bir ya daha Allah'tan ümit kesilmez.
İnşallahİnşallah vardır ya sanırım bizde döllenme çok geç oldu ondan yoksa evet belirgin çıkması lazımdı ama dur bir ya daha Allah'tan ümit kesilmez.
Merhaba bi daha test yaptınmı merak ettim senide ben adet olmadım bugündeİnşallah vardır ya sanırım bizde döllenme çok geç oldu ondan yoksa evet belirgin çıkması lazımdı ama dur bir ya daha Allah'tan ümit kesilmez.
Şey sanırım ben hamileyim bu ay az önce lavaboya gittim ve iç camasirima çok az yerleşme kanaması gibi lekelenme olmuş inşallah yerleşme kanamasıdir.İnşallah
Merhaba bi daha test yaptınmı merak ettim senide ben adet olmadım bugünde
İnşallah öyledirŞey sanırım ben hamileyim bu ay az önce lavaboya gittim ve iç camasirima çok az yerleşme kanaması gibi lekelenme olmuş inşallah yerleşme kanamasıdir.
Bugün benimde kahverengi lekelenmem başladı canım sen ne durumdasın tahlil yaptırdınmıİnşallah hamilesindir sende bende
Yok canım benim devamı geldi regl oldum yani bundan sonraki aylara inşallah sen ne yaptın o zaman hamilesin kesin demiBugün benimde kahverengi lekelenmem başladı canım sen ne durumdasın tahlil yaptırdınmı
Bende bilmiyorum canım ya bugün çok koyu kahve lekelenmem başladı ancak peçeteye sildiğinde bir damla anca geliyordur öyle doğru düzgün gelmiyor doktora randevu aldım daha gitmedimYok canım benim devamı geldi regl oldum yani bundan sonraki aylara inşallah sen ne yaptın o zaman hamilesin kesin demi
Sonuç nedirBende bilmiyorum canım ya bugün çok koyu kahve lekelenmem başladı ancak peçeteye sildiğinde bir damla anca geliyordur öyle doğru düzgün gelmiyor doktora randevu aldım daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?