Reglim 6 gün gecikti test yapmalı mıyım sizce ?

incigul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
9
6
1
27
Hepinize merhaba hanımlar. Bu ay adetimden 14 gün önce eşimle birliktelik yaşadık. Her ay günü gününe gelen reglim bu ay 6 gün gecikti. Her regl öncesi göğüslerimde aşırı hassasiyet ve şişlik oluyor. Yine aynı şekilde çok fazla göğüs hassasiyeti yaşıyorum sanki regl olacakmışım gibi. Bir de ara ara belime kısa süreli ağrı giriyor ve daha sonra geçiyor. Regl olacakmış gibi göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Benimde her ay duzenli gelen hatta erken gelip bir gun bile gecikmeyen adetim bu ay 6 gun gecikti yarin 7. Gun olacak gelmezse.. gecikmenin 4. Gununde kaset testte negatif cikti bakalim hala beklemedeyim

Ben 5gun gecikince oyrenmiştim

Benimde her ay duzenli gelen hatta erken gelip bir gun bile gecikmeyen adetim bu ay 6 gun gecikti yarin 7. Gun olacak gelmezse.. gecikmenin 4. Gununde kaset testte negatif cikti bakalim hala beklemedeyim
Anladım... Henüz herhangi bir test yapmadım. Bu haftasonunu geçirip hala gelmezse pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum artık bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum

Regl belirtileriyle adet belirtileri aynı zaten. Geç yumurtlama olmadıysa şu an test yapabilirsiniz çıkar.

Belirtileri ayırt etmek zormuş gerçekten. Her ay olduğu gibi aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Regl olucam diye bekledim aslında bugüne kadar ama ilk defa bu kadar gecikme yaşayınca şüphelendim. Bir de geç yumurtlama gibi bir ihtimal olunca test için erken mi değil mi bilemedim negatif görmek üzüyor malesef... Hayırlısı bakalım

Düzenli adet görüyorsanız 6 gün gecikme pozitifi görmek için yeterli olur diye düşünüyorum geç yumurtlama olsa bile. Yüne de siz bilirsiniz bekleyin isterseniz. En garantisi kan testidir.

Düzenli adet görüyorsanız 6 gün gecikme pozitifi görmek için yeterli olur diye düşünüyorum geç yumurtlama olsa bile. Yüne de siz bilirsiniz bekleyin isterseniz. En garantisi kan testidir.
Pazartesi gününe kadar adet olamazsam eğer dediğinizi dikkate alıp mutlaka test yapacağım artık

Dayanamayıp bugün test aldık. Silik çizgi çıktı kesin hamilelik var mıdır acaba yanılma payı nedir şaşkınım

Eklentiler

• IMG-20231125-WA0001.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 154
Dayanamayıp bugün test aldık. Silik çizgi çıktı kesin hamilelik var mıdır acaba yanılma payı nedir şaşkınım
Burdan var gözüküyor, kan verin emin olmak adına, hayırlı olsun şimdiden

Var canım hayırlısı olsun .benimde bugün 4 gün gecikti testlerde negatif çıktım ama hala gelmedi normalde gecikmem olmaz .sizin düzenlimiydi döngüleriniz

Var canım hayırlısı olsun .benimde bugün 4 gün gecikti testlerde negatif çıktım ama hala gelmedi normalde gecikmem olmaz .sizin düzenlimiydi döngüleriniz
Cok teşekkür ederim canım Evet her ay düzenli gelirdi 1 gün önce ya da 1 gün sonra bu ay 6 gün gecikmesi hiç normal değildi o yüzden şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…