merhaba arkadaşlar
Ben ilk bebeğime aşılama ile hamile kalabildim. 2 seneye yakın uğraşmamıza rağmen olmadı. ( çikolata kistimden kaynaklı) Aşılama ile ilk denemede hamile kaldım. Şimdi kızım 1.5 yaşında. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Ve reglim 6 gün gecikti. Doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim acaba ? Kasık ağrısı ve adet gecikmesinden başka belirtim yok..
merhaba arkadaşlar
Ben ilk bebeğime aşılama ile hamile kalabildim. 2 seneye yakın uğraşmamıza rağmen olmadı. ( çikolata kistimden kaynaklı) Aşılama ile ilk denemede hamile kaldım. Şimdi kızım 1.5 yaşında. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Ve reglim 6 gün gecikti. Doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim acaba ? Kasık ağrısı ve adet gecikmesinden başka belirtim yok..
Kızlar benimde adetime 7 gün var awox test yaptım ama gözle göremedim yani pörtletmek lazım görmek için kontrast yaptım ikinci çizgi çıkıyor ya kuruma çizgisi olabilir mi anlamacım ilk fotoğraf 2 dakika içinde çektiğim ikinci fotopraf en fazla yarım saat sonrası ama gözle görülmüyor neredeyse normal mi ?
Ben de emziriyorum şu an, 2 buçuk yaşında oğlum. Bir sorun olacağını sanmıyorum, emziren çok var hamile iken Ben tabi artık yaşı büyüdü diye azaltmaya başladım artık