Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin fotografini atabilirmisinizMerhabalar reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptim negatif ovulasyon testim pozitif boyle olupta hamile oldugunu ögrenenler varmi lütfen yardimci olun arkadaslar
Testin fotografini atabilirmisiniz
InsaAllah hamilesinizdir.. gebelik testini erkenmi yaptiniz normal kaset testmiSağ kasigimda batma var onun disinda bir belirtimde yok kendimi ümitlendirmekte istemiyorum
Bu yaptigim ovulasyon testim sonra gebelik testi yaptim ama o negatif anlamadim insallah canim forumda bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenenleri duyunca heyecanlandim acikcasiInsaAllah hamilesinizdir.. gebelik testini erkenmi yaptiniz normal kaset testmi
Erken gebelik yapsaydin keske testini cunku normal testler sonucu geç cıkartiyor biraz. InsaAllah bebegin seninledir ve sana sımsıkı tutunurBu yaptigim ovulasyon testim sonra gebelik testi yaptim ama o negatif anlamadim insallah canim forumda bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenenleri duyunca heyecanlandim acikcasi
Ay inşallah oyle olur canim bende gordüm ondan umutlandim sende ovulasyon testi kullaniyormusun canimErken gebelik yapsaydin keske testini cunku normal testler sonucu geç cıkartiyor biraz. InsaAllah bebegin seninledir ve sana sımsıkı tutunurovulasyon testiyle hamile kaldiklarini ogrenenleri bende gordum forumda cok var oyle hatta daha gecen birinin basina geldi ben söyledim gebelik testi yap diye
insaAllah seninde oyledir
Cook kullandim canim ben. Tup bebek yaptirdim 14 sene sonra tuttu mucizem cok sukur darisi basina insaAllahAy inşallah oyle olur canim bende gordüm ondan umutlandim sende ovulasyon testi kullaniyormusun canim
Akıntı kokulumu ?Bende gecikmenin 2. Gunundeyim sadece bugün sarımsı akinti geldi test yapmaya hiç cesaret edemiyorumsizde herhangi bir belirti varmi
benimde böyleydi 3 gün sonra cidd
benimde böyleydi 3 gün sonra adet oldum
Cook kullandim canim ben. Tup bebek yaptirdim 14 sene sonra tuttu mucizem cok sukur darisi basina insaAllah
Rabbimhayirli ve sağlikli ömür nasup etsin insallah rabbim hepimize nasip etsinAkıntı kokulumu ?
En az 5 gün beklemek lazim diyorlar canimBende gecikmenin 2. Gunundeyim sadece bugün sarımsı akinti geldi test yapmaya hiç cesaret edemiyorumsizde herhangi bir belirti varmi
Amin canim Rabbim aratmasin sanada burdaki butun arkadaslarima isteyen herkese nasip etsin insaAllahRabbimhayirli ve sağlikli ömür nasup etsin insallah rabbim hepimize nasip etsin
Canim senin belirtin varmiydi pekibenimde böyleydi 3 gün sonra adet oldum
Hayir herhangi bir koku yanma ağrı vs yokAkıntı kokulumu ?
aşılama olmuştum kasık agrım vardı bi an kesilmişti sonra adet oldum zaten testler negatifti gebelikCanim senin belirtin varmiydi peki