Merhaba canım testı normal mı yaptın kan mı verdın? Normalde gecıkmen oluyormuKizlar reglim 3 gün gecikti testim negatif:/(
sizce sebebi nedir ve çok minik bı kahve rengi gördüm bugün ama okadar az ki pecetenin altına bile geçmiyor hani napim ben nerelere gıdımsebebi nedir acaba onu sorcaktim sizce yine hamilelik ihtimali olabilir mi yoksa regle mi hazirlim kendimi
Çok sevindim sonucunu bizede haber verKızlar benim adetim 4 gün geçti normalde ki polikistik overliyim doktor biraz cabalaman lazım dedi bugün eczaneden geçerken erken gebelik testi aldım pozitif çıktı ki çocuk beklemiyordum erken daha diyordum kan vermeye gideceğim inşallah doğrudur
Normal test yaptım, genelde gecikmem olmazdı erken olurdum:)adetim duzensizdi benim benim ama düzene oturdu . şimdi nie böyle oldu anlam veremedim.Merhaba canım testı normal mı yaptın kan mı verdın? Normalde gecıkmen oluyormu
Hava değişimi stres ya da hormonda değişiklikler adeti geciktirir. Muhtemelen adet göreceksiniz.Kizlar reglim 3 gün gecikti testim negatif:/(
sizce sebebi nedir ve çok minik bı kahve rengi gördüm bugün ama okadar az ki pecetenin altına bile geçmiyor hani napim ben nerelere gıdımsebebi nedir acaba onu sorcaktim sizce yine hamilelik ihtimali olabilir mi yoksa regle mi hazirlim kendimi
Teşekürler canımHava değişimi stres ya da hormonda değişiklikler adeti geciktirir. Muhtemelen adet göreceksiniz.
Bekleme suresı 1 haftadır tamamlayın olmazsanız kan verinNormal test yaptım, genelde gecikmem olmazdı erken olurdum:)adetim duzensizdi benim benim ama düzene oturdu . şimdi nie böyle oldu anlam veremedim.
Tamam öyle yapicam teşekkür ederim dua edin :)Bekleme suresı 1 haftadır tamamlayın olmazsanız kan verin
Ediyorum bol bollTamam öyle yapicam teşekkür ederim dua edin :)
Çok sevindim sonucunu bizede haber ve
Çok sevindim sonucunu bizede haber ver
Benimde normalde hiç gecikmem olmazdı polikistik olduğum halde düzenliydi korunmama rağmen 4 haftalık hamileymişimNormal test yaptım, genelde gecikmem olmazdı erken olurdum:)adetim duzensizdi benim benim ama düzene oturdu . şimdi nie böyle oldu anlam veremedim.
Yaaa ben bir sene ıstedım olmadı en son pes ettım hamıle kaldım gercekten hepsı vaktını buluyor rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınBenimde normalde hiç gecikmem olmazdı polikistik olduğum halde düzenliydi korunmama rağmen 4 haftalık hamileymişim
Amin canım dualarını beklerim inşallah .gerçekten dediğin gibi hiç ummadığın anda peşini bıraktığın anda oluveriyorYaaa ben bir sene ıstedım olmadı en son pes ettım hamıle kaldım gercekten hepsı vaktını buluyor rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın
Yaaa ben bir sene ıstedım olmadı en son pes ettım hamıle kaldım gercekten hepsı vaktını buluyor rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?