Reglim gecikti bakar misiniz

Halika

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
55
32
8
28
Kizlar reglim 3 gün gecikti testim negatif:/(
sizce sebebi nedir ve çok minik bı kahve rengi gördüm bugün ama okadar az ki pecetenin altına bile geçmiyor hani napim ben nerelere gıdımsebebi nedir acaba onu sorcaktim sizce yine hamilelik ihtimali olabilir mi yoksa regle mi hazirlim kendimi

Merhaba canım testı normal mı yaptın kan mı verdın? Normalde gecıkmen oluyormu

Kızlar benim adetim 4 gün geçti normalde ki polikistik overliyim doktor biraz cabalaman lazım dedi bugün eczaneden geçerken erken gebelik testi aldım pozitif çıktı ki çocuk beklemiyordum erken daha diyordum kan vermeye gideceğim inşallah doğrudur

Çok sevindim sonucunu bizede haber ver

Merhaba canım testı normal mı yaptın kan mı verdın? Normalde gecıkmen oluyormu
Normal test yaptım, genelde gecikmem olmazdı erken olurdum:)adetim duzensizdi benim benim ama düzene oturdu . şimdi nie böyle oldu anlam veremedim.

Hava değişimi stres ya da hormonda değişiklikler adeti geciktirir. Muhtemelen adet göreceksiniz.

Benim de 3 gün gecikti. Gebelik testi aldım ama korkuyorum ve görmek istemiyorum negatif sonucu. Kasıklarımda hafif ağrı var. Yumurtlama gününde ve 1 gün öncesinde eşimle ilişkiye girdik. Sizce pozitif olabilir mi

Normal test yaptım, genelde gecikmem olmazdı erken olurdum:)adetim duzensizdi benim benim ama düzene oturdu . şimdi nie böyle oldu anlam veremedim.
Benimde normalde hiç gecikmem olmazdı polikistik olduğum halde düzenliydi korunmama rağmen 4 haftalık hamileymişim

Benimde normalde hiç gecikmem olmazdı polikistik olduğum halde düzenliydi korunmama rağmen 4 haftalık hamileymişim
Yaaa ben bir sene ıstedım olmadı en son pes ettım hamıle kaldım gercekten hepsı vaktını buluyor rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın

Yaaa ben bir sene ıstedım olmadı en son pes ettım hamıle kaldım gercekten hepsı vaktını buluyor rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın
Amin canım dualarını beklerim inşallah .gerçekten dediğin gibi hiç ummadığın anda peşini bıraktığın anda oluveriyor

aminnn insallah önemli olan bence kafaya takmayıp stes yapmamak inşallah sizde bu duyguyu tadarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…