Reglim gecikti test negatif menepozdan korkuyorum

maddmuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
57
55
3
30
Merhaba bende amh dusuklugu var.Normal yolla hamile olma ihtimalim imkansiz dedi tüm doktorlar eşimdede bendede olan problemlerden dolayı. Yaşım 31 oldu ve 1 haftadır reglim gecikti. Yani çok kısa süre gibi gelebilir çoğu kisiye ancak doktorlar beni panik ettirdiği için çok korkmaya başladım. Normalde reglim düzenlidir ve döngüm kısa sürer. Geciktiğu için aralıklarla 4 5 defa test yaptım negatif. Ancak korkum menopoza girmek
En son 2 yumurta gözüküyordu tup bebek yaptırıp negatif sonuç aldim regli oldum ancak bundan sonraki reglim nedense hala başlamadı
Bir anda menopoza girilir mi belirtisi var mıdır
Doktora ancak 1 hafta sonra gidebileceğim

Merhaba bende amh dusuklugu var.Normal yolla hamile olma ihtimalim imkansiz dedi tüm doktorlar eşimdede bendede olan problemlerden dolayı. Yaşım 31 oldu ve 1 haftadır reglim gecikti. Yani çok kısa süre gibi gelebilir çoğu kisiye ancak doktorlar beni panik ettirdiği için çok korkmaya başladım. Normalde reglim düzenlidir ve döngüm kısa sürer. Geciktiğu için aralıklarla 4 5 defa test yaptım negatif. Ancak korkum menopoza girmek
En son 2 yumurta gözüküyordu tup bebek yaptırıp negatif sonuç aldim regli oldum ancak bundan sonraki reglim nedense hala başlamadı
Bir anda menopoza girilir mi belirtisi var mıdır
Doktora ancak 1 hafta sonra gidebileceğim
Tüp bebekten negatif aldıktan sonraki reglin geç kalması çok normal ayrıca 31 yaş erken menopoz için çok erken ben hiç sanmıyorum öyle bişey olduğunu. Maddi gücünüz varsa tekrar tüp bebek deneyin derim yoksa devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama karşılıyorsa devlette yaptırabilirsiniz. Kendinizi gereksiz strese sokmayın stres yaptıkça daha da gecikir

Back