- 27 Aralık 2021
- 72
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi Shdhdhdhdh
-
Erken gebelik te mutlaka çıkması lazımdı ben adetten Bi gün önce yaptım çıktı ama en garantisi kan vermekSelamün aleyküm hanımlar ben çok düzenli her ay aynı gün veya 1 gün önce regl oluyorum bebek düşünüyorum bu arada ayin 16 inda normalde hastalanmam gerekiyordu olmadı dayanamadım 17sinde erken gebelik testi aldim negatif cikti bugun 18i bitecek hala haastalanmadim acaba hamile olabilir miyim testi negatif cikipta hamilelik yaşayan oldu mu
Yaa içimde bir umut dahi olsa vardi demekki olucam stres falan ondan gecikmistirBirkaç gün daha olmazsa tekrarla testi ama çıkması gerek diye düşünüyorum adetleri duzenliyse yumurtlamanda düzenlidir muhtemelen 2 3 haftalık testte silik de olsa belli olur
Canım benim umutlanmak en kötüsü. Umarım ben yaniliyorumdur ama genel olarak ben böyle yaşadım ve duydumYaa içimde bir umut dahi olsa vardi demekki olucam stres falan ondan gecikmistir
AnladimCanım benim umutlanmak en kötüsü. Umarım ben yaniliyorumdur ama genel olarak ben böyle yaşadım ve duydum
Belki strestende gecikmiş olabilir. Ama geç döllenme de olabilir yumurtlaman ne zaman oldu kesin biliyo musun yani ovulasyon testi falan yaptın miSelamün aleyküm hanımlar ben çok düzenli her ay aynı gün veya 1 gün önce regl oluyorum bebek düşünüyorum bu arada ayin 16 inda normalde hastalanmam gerekiyordu olmadı dayanamadım 17sinde erken gebelik testi aldim negatif cikti bugun 18i bitecek hala haastalanmadim acaba hamile olabilir miyim testi negatif cikipta hamilelik yaşayan oldu mu
Ovulasyon testi yaomadim ama ben düzenli olduğum için uygulamadan hesaplayıp biliyorum yumurtlamam 2 ocak olarak gözüküyorBelki strestende gecikmiş olabilir. Ama geç döllenme de olabilir yumurtlaman ne zaman oldu kesin biliyo musun yani ovulasyon testi falan yaptın mi
Ovulasyon testi yaomadim ama ben düzenli olduğum için uygulamadan hesaplayıp biliyorum yumurtlamam 2 ocak olarak gözüküyo
Benmde normalde 2 Ocak gosteriyodu regli tarihim 17 ocakti ama 2 gün gecikti doktor geç döllenme olabilir dedi hiç belli olmaz yaniOvulasyon testi yaomadim ama ben düzenli olduğum için uygulamadan hesaplayıp biliyorum yumurtlamam 2 ocak olarak gözüküyor
Anladım canım benim inanılmaz beyaz akintim varnormalde olmaz hiç hamilelik belirtisi olarak alabilir miyim yoksa regl belirti di midirBenmde normalde 2 Ocak gosteriyodu regli tarihim 17 ocakti ama 2 gün gecikti doktor geç döllenme olabilir dedi hiç belli olmaz yani
Valla her ikisi de olabilir kuzum doktor alttan muayene yapınca bana da çok fazla beyaz akintin var dedi hatta kasık ağrılarım ona bağladı ama gebelik belirtileri arasında beyaz akıntı da var diye biliyorum. Senin regli tarihin neAnladım canım benim inanılmaz beyaz akintim varnormalde olmaz hiç hamilelik belirtisi olarak alabilir miyim yoksa regl belirti di midir
16 ocakValla her ikisi de olabilir kuzum doktor alttan muayene yapınca bana da çok fazla beyaz akintin var dedi hatta kasık ağrılarım ona bağladı ama gebelik belirtileri arasında beyaz akıntı da var diye biliyorum. Senin regli tarihin ne
Hala olmadım bugun de bitti 4. Güne gircem gecjkme de16 ocak
O zaman sen bı kan ver 4 gün baya uzun süre gecikmede idrar testleri yaniltabiliyo kan en garantisi. Gecikmede geç döllenme olmadıysa doğru sonucu çıkarmada yeterli olur.Hala olmadım bugun de bitti 4. Güne gircem gecjkme de
Bana da haber verirsin bende 3. Güne gitcem gevikmede 17 Ocak regli tarihinde ama ben 17 ocakta kan verdim negatif çıktı halada adet olmadm bilmiyorm var mı yok mu umarım ikimizde de vardır haberlerini bekliyorm mutlakaHala olmadım bugun de bitti 4. Güne gircem gecjkme de
İnşaallah inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlarimiz olsunBana da haber verirsin bende 3. Güne gitcem gevikmede 17 Ocak regli tarihinde ama ben 17 ocakta kan verdim negatif çıktı halada adet olmadm bilmiyorm var mı yok mu umarım ikimizde de vardır haberlerini bekliyorm mutlaka
İnşallah canmİnşaallah inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlarimiz olsun
Ben saha hastalanmadımmmm sende ne var ne yokİnşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?