Reglim gecikti

Hanımlar, telefondan girişlerde kelimeler yanlış yazılabiliyor ve üyeler konu başlığını mod. yardımı olmadan düzeltemiyor, dalga geçmeyin lütfen.

Meraba 3 ay önce sezaryan ile doğum yaptım ve tuplerimi baglattim bu üçüncü dogumum. 40 kımdan sonra adet olmadim ama 10 15 gün sonra sürekli iki günde bi kanaamam oluyodu 1 2 gün şurup geciyodu 15 20 gün böyle devam etti 2 ay dan beri adet olmuyorum dikişlerim ağrıyor ve karnimda şişlik 1 haftadan beride karnım agriyor var doktor kordonlarini baglatigin halde hamile kalmayacagin anlamına gelmez demişti bı kaç hamilelik belirtisi var tuplerini baglatipta böyle hamile. kalan oldumu yada ilk cocuklarimda sütüm korumamisti sonrakilere korurmu
Merhaba, süt maalesef sadece çok sık aralıklarla emzirirseniz korur, ki bu da herkes için geçerli değil. Hatta doğum sonrası ilk aylar garip bir şekilde kadının doğurganlığı artmakta, bir çok istenmeyen gebelik oluşabilmekte. Spirale rağmen gebe kalan bir arkadaşım var.

prolaktin hormonunu yükseldiginde süt üretimi artar memede. Prolaktin yüksekliği gebe kalma ihtimalini düsuren bir hormondur. O yuzden süt koruma konusu dogru. Ihtimal olarak düşük anlamında

Back
X