Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Ben genellikle 35 36 günde bir regli oluyorum. En son 7 Mart'ta rengli oldum. Tahminimce 12 Nisan'da olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugün idrar testi yaptım çıkmadı acaba hamile olabilir miyim erken mi yaptım acaba testi
Merhaba arkadaşlar. Ben genellikle 35 36 günde bir regli oluyorum. En son 7 Mart'ta rengli oldum. Tahminimce 12 Nisan'da olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugün idrar testi yaptım çıkmadı acaba hamile olabilir miyim erken mi yaptım acaba testi
erken yapmamıssın da 35 36 dedıgıne gore cok da duzenlı degıl heralde reglin. ? Yumurtlama problemın var mıydı baktırdın kı? Yumurtlama olmayıp kıst olusuyor muydu yank pco falan? Yanı hamıle olabklırsın o da gec yumurtlamayla olursa oluryoksa sımdıye cıkması laızm bence bi dr a gıt ve kontrol ol. Adet olcaksın olmıycaksın anlsılır ona gore adet sokturucu verır bebıs ıstıyorsan konusursunuz sana onerılerde bukunur tahlıl alır vs=))