• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim Gecikti

fatosteacherrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
30
1
1
30
Kızlar tekrardan merhabalar herkese hayırlı günler diliyorum.Doktora kontrole gittim 15 Ekim tarihinde ve herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Yumurtlama dönemimde ve sağ yumurtamın baskın olduğunu söyledi. 12 Ekim ve 15 Ekim tarihlerini değerlendirdik. Son Regl tarihim 30 eylüldü. Şimdi 28 ekimde Regl olmam gerekirken 4 gün gecikti ve inanılmaz kuyruk sokumumda ağrı var. Affedersiniz sarı akıntım var. Yaptığım bütün testler Silik çizgi çıkıyor. Geçen aydan dolayı kan testi vermek için bekleyeceğim 7 gün. Ama testlerime bakar mısınız ve bu durumu yaşayanlar var mı? Ara ara baş dönmesi ve akşamları yemekten sonra uykum geliyor ama şu an iyi durumdayım. Yardımcı olur musunuz bana hanımlar ? Sadece konuşmak dertleşmek maksatlı
IMG_1974.webp

Bu arada yaşadığım bölgede tek eczane var ve orada sadece artı med kaset test kalmış . Güvenilirliğini sorguluyorum ama 6 test sonuçta

Ben artımedin kasetlerini hiç denemedim ama erken gebelik testlerinde kocam yapsa ona bile silik çizgi çıkaracak öyle bir test. Bence 3 gün kadar bekleyip kan verin derim en garantisi.

Kızlar tekrardan merhabalar herkese hayırlı günler diliyorum.Doktora kontrole gittim 15 Ekim tarihinde ve herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Yumurtlama dönemimde ve sağ yumurtamın baskın olduğunu söyledi. 12 Ekim ve 15 Ekim tarihlerini değerlendirdik. Son Regl tarihim 30 eylüldü. Şimdi 28 ekimde Regl olmam gerekirken 4 gün gecikti ve inanılmaz kuyruk sokumumda ağrı var. Affedersiniz sarı akıntım var. Yaptığım bütün testler Silik çizgi çıkıyor. Geçen aydan dolayı kan testi vermek için bekleyeceğim 7 gün. Ama testlerime bakar mısınız ve bu durumu yaşayanlar var mı? Ara ara baş dönmesi ve akşamları yemekten sonra uykum geliyor ama şu an iyi durumdayım. Yardımcı olur musunuz bana hanımlar ? Sadece konuşmak dertleşmek maksatlı Eki Görüntüle 3667054
Bende ilk uykumdan anlamıştım. Durup durup uykum geliyordu. İnşallah bebek vardır. Bende bu testi denemedim ama 4 gün geçikmiş zaten adetiniz bence kan verin . Varsa kanda cıkacaktır

Ben artımedin kasetlerini hiç denemedim ama erken gebelik testlerinde kocam yapsa ona bile silik çizgi çıkaracak öyle bir test. Bence 3 gün kadar bekleyip kan verin derim en garantisi.
Çok teşekkür ederim🌸 öyle yapacağım . Hiç güleceğim yoktu kocanız hakkında söylediğiniz 😂

Çok teşekkür ederim🌸 öyle yapacağım . Hiç güleceğim yoktu kocanız hakkında söylediğiniz 😂
Bana da dua edin hamileyseniz duanız kabul olur belki ☺️ Birkaç gündür ben de kendimi dinleyip duruyorum. Karnım ağrıyo midem bulanıyo uyku durumu falan yok bende ama felaket bir iştah var. Ve göğüslerim çok acıyor. Ama işin kötüsü tüm bunlar aynı zamanda regl belirtisi bu yüzden cesaret edip de test yapamam sanırım

Bana da dua edin hamileyseniz duanız kabul olur belki ☺️ Birkaç gündür ben de kendimi dinleyip duruyorum. Karnım ağrıyo midem bulanıyo uyku durumu falan yok bende ama felaket bir iştah var. Ve göğüslerim çok acıyor. Ama işin kötüsü tüm bunlar aynı zamanda regl belirtisi bu yüzden cesaret edip de test yapamam sanırım
Ederim tabiki inşallah bekleyelim sakince 🌸

Back
X