Reglim neden gecikti?

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Merhaba kızlar cumartesi günü regl olmam gerekiyordu bugün perşembe ve ben hala regl olmadim. Hamile olma ihtimalini ilk başta düşünmüyordum çünkü bu ay hep korunduk ama salı günü Bi test bari yapayım diye test alıp yaptım ve negatif çıktı. Sizce neden hala regl olmadım

benimde 28 inde regl olmam gerekti korunuyoruz bizde test yaptım negatif kan verdim dün akşam oda negatif ama hala olmadım anlamadım bende

Merhaba kızlar cumartesi günü regl olmam gerekiyordu bugün perşembe ve ben hala regl olmadim. Hamile olma ihtimalini ilk başta düşünmüyordum çünkü bu ay hep korunduk ama salı günü Bi test bari yapayım diye test alıp yaptım ve negatif çıktı. Sizce neden hala regl olmadım
Stresten gecikmiş olabilir. Benim de senede 1 veya 2 kere adetim 1 hafta falan geciktiği olur. Bazen birkaç gün oynar. Bir sürü şey etken olabiliyor.

vücudumuz makine değil önceden ben de çok takardım fakat yediğimiz içtiğimizden stresimizden iş yoğunluğumuzdan hareket yoğunluğumuza kadar her şey etkileyebiliyor, ayrıca mevsim geçişlerindeyiz çok normal bir şey 10 güne kadar gecikme

Lazer epilasyonda geciktiriyor kaç kez yaşadım bunu gitmişmiydiniz yakında

Back
X