Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, reglimden 8 gün önce kahverengi leke geldi 1 gün sürdü geçti. Şu anda yok ama sildikçe peçeteye hafif açık kahverengi leke geliyor. Test yapsam mı yoksa regl tarihini beklemeli miyim ?
Merhabalar, reglimden 8 gün önce kahverengi leke geldi 1 gün sürdü geçti. Şu anda yok ama sildikçe peçeteye hafif açık kahverengi leke geliyor. Test yapsam mı yoksa regl tarihini beklemeli miyim ?
Benimde reglden 5 gün önce lekelenme geldi gecikmenin 9. gününe kadar evde testler hep negatifti kadın doğuma gidip tesadüfen kan verince 9. Günde deger 6.61 çıkmıştı. Gecikmeyi bekleyip öyle test yapın.
Benimde reglden 5 gün önce lekelenme geldi gecikmenin 9. gününe kadar evde testler hep negatifti kadın doğuma gidip tesadüfen kan verince 9. Günde deger 6.61 çıkmıştı. Gecikmeyi bekleyip öyle test yapın.
Benim hiç belirtim yoktu pazartesi 6.61 çıktığını öğrendim akşamına adet sancısı gibi sancılarım oldu çok hafif sali tekrar kan verdim 41.2 falandi sanirim bu sonuç çıktıktan sonra ağrılar artmaya başladı. Özellikle sol kasığımda dizime inen ağrı oluyor. Bir de göğüs hassasiyeti var.
Reglim bir gün gecikince kaset test yaptım pozitif çıktı bir sonraki gün hastanede kan tahlili verdim. Pozitifti 7+6 da boş gebelik sonucu düşük yaptim