Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglime 12 gün var ama kustum gebelik belirtisi olabilir mi
Arkadaşlar adetime 12 gün var ama az önce kustum. Dönemime bu kadar varken gebelik belirtisi olabilir mi. İlk defa basıma böyle bişey geldi. Kan testinde çıkar mı varsa bu kadar erken ?
Arkadaşlar adetime 12 gün var ama az önce kustum. Dönemime bu kadar varken gebelik belirtisi olabilir mi. İlk defa basıma böyle bişey geldi. Kan testinde çıkar mı varsa bu kadar erken ?
28 günde bir adet olan bir kadın aşağı yukarı 14. Gün yumurtluyor. Yumurtlama döneminde gebelik olsa bile 10. Gün sonra öğrenilebiliyor. Bu yüzden bence gebelikle alakalı bir durum değil.
siz ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz? Adet biter bitmez gebelik olduysa ancak belki şimdi belirtileri hissederdiniz ki bu belirtiler de kişiden kişiye çok değişiyor. Genelde bu kadar erken başlamıyor.