Reglime 3 gün kala beyaz kremsi kıvamlı akıntı geldi ve gebelik belirtisimi kızlarrr??

Ysmn1209

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
10
0
1
Kızlar merhaba reglime 3 gün kala kasık ağrısı sancı vardı ve beyaz krem gibi ama biraz daha kıvamlı bir akıntı geldi bir gün sürdü ağrı geçti ve bugün 2 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor ağrı yok sizce gebelik belirtisimi

gebelik belirtileri arasinda beyaz kremsi akinyi var ama bu tek basina belirti sayilmaz cnm sen en iyisi bir test yap

Kızlar merhaba reglime 3 gün kala kasık ağrısı sancı vardı ve beyaz krem gibi ama biraz daha kıvamlı bir akıntı geldi bir gün sürdü ağrı geçti ve bugün 2 gün kaldı sarımsı akıntı geliyor ağrı yok sizce gebelik belirtisimi

Merhaba,
Sonucunuz nedir?

Merhaba şuan beim 1 gün gecikmem var. Az önce hissedilir derecede akıntım oldu. Başta regli oldum sandım ama dediğiniz gibi beyaz kremsi akıntı gelmiş. Merak ettim sizde sonuç nedir ?

Merhaba aynısı bugün benim başıma geldi son durum nedir sizin

Silik gebelik testi çıktı 15. Günü bugün gecikmemin ama kanda gebelik çıkmadı anlamadım anlayan varsa banada anlatsın valla geç döllenme olabilirmi bilmiyorum daha

Eklentiler

• 1000214804.webp
    1000214804.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 61
Back
X