Evet canım olabilirsin çünkü silik çizgi görünüyor yumurtlamanı takip etmişmiydin bugün kaçıncı günreglime 5 gün var hamile olabilir miyim ?
Kan testi için erken mi
8-9 sanırımEvet canım olabilirsin çünkü silik çizgi görünüyor yumurtlamanı takip etmişmiydin bugün kaçıncı gün
Başka marka testle tekrar yap canım bu hangi marka8-9 sanırım
Awox galiba bu canım,Başka marka testle tekrar yap canım bu hangi marka
Prodoctor diye bi test 4tane yaptım hepsi silik çıktı şimdi eczaneden yine alıcam amaAwox galiba bu canım,
Awox ise bence testler pozitif
Canım o marka bana geçen ay yalancı pozitif verdi.Prodoctor diye bi test 4tane yaptım hepsi silik çıktı şimdi eczaneden yine alıcam ama
Al canım bizi de etiketleProdoctor diye bi test 4tane yaptım hepsi silik çıktı şimdi eczaneden yine alıcam ama
Bende karşılaştım ama bazende negatifse negatif gösteriyor prodoctor bir türlü çözemedimCanım o marka bana geçen ay yalancı pozitif verdi.
Artımed
Prodoctor
Yalancı pozitif çok veriyor
WuwwwBende karşılaştım ama bazende negatifse negatif gösteriyor prodoctor bir türlü çözemedimbenim elimde test stoğu çok her markadan alıyorum ne dersen vardır birinde çıkıp diğerinde çıkmayınca zaten yalancılıgı ortaya çıkıyor şuan elimde prodoctor var predictor var awox var lapoquick var innovitanın var bir gebenin günlüğü var varda var
Yap canım inşallah çift çizgi çıkar bende eve gidince yapayım dedim en azından negatifse göreyim erken ama meraktanWuwww
Bende şimdi sadece predictor var.
Birazdan yapayım diyorum
Reglime 3 var
Son durum ne merak ettim :)Bugün yine yaptım bu şekilde ama reglime 3 gün var ve bu 8. Testim hepsi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?